V Šiški je bil "zanimiv" veter, mater, sem mislu, da bodo vsa drevesa šla, pa nalivalo je ko blesavo... Kako uro, zdaj mir...Ali je v LJ kaj toče?
♪ ♩ ♫ Don't worry, be happy ♫ ♩ ♪ ...dokler nimaš česa takšnega v fasadi ali pa, bohnedej, v sebi:Ravno med prihodom sem šel v avto in domov... desert storm veter in prah, ter takoj za tem najhujši naliv...
full polomilo vej iz dreves, na Večni poti smem moral obrnit ker je eno drevo čez vrglo...
v atriju pa je bil tud tornado, pometalo korita in od nekje priletele neke letvice, preluknjale tendo...
Meni je pa zabavno da je tebi vse namočilo in da je kolesarja zmočilo. Žal mi je folka, ki je panično letel domov.....Lavfala gor-dol po hiši in vse zapirala, v eni sobi je namočilo vse okrog odprtega okna čeprav je okno pod 1,5m nadstreška, iz strehe dobesedno padal slap, ker zgleda imamo nek žleb zamašen. Bilo je zabavno gledat folk, ki je panično bežal domov preden se je ulilo, malo mi je žal edino kolesarja, ki je šibal po cesti sredi največjega naliva.
Ah, to so se otroc mal igral in je tole nastal, idelane čas za prijavit škodo!♪ ♩ ♫ Don't worry, be happy ♫ ♩ ♪ ...dokler nimaš česa takšnega v fasadi ali pa, bohnedej, v sebi:
Poglej priponko 108378