F1 sezona 2026

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.307
14.277
113
možno, maš pa še druge izzive, WEC, 24urne dirke takšne in drugačne, e-sport, smučanje, plavanje z delfini na havajih z Logini in podobno. Mogoče Tour the France?!?

• Všeč mi je
Reactions: darjan

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.500
2.533
113
F1 kar pozabi in ti misliš, da je Toto Wolf tako neumen kot ti :valjamse: :valjamse: Prihodnost v Mercedesu je Kimi A, ko bo Russel zapustil Mercedes, bodo iskali hlapca za Kimi A. oz voznika št. 2

Ferrari ima novo pogodbo z Leclercu, tudi Hamilton jo zna dobiti.

Upam da bo Max trpel kot je Hamilton v Mercedesu :evil:

More confirmation on the Ferrari engine front!

Roberto Chinchero backs it up: if the Scuderia got a head start and the new power unit has already been sitting on the bench, an Austria debut becomes a real possibility.

That would mean Ferrari fast-tracking the first evolutionary step to squeeze even more out of the SF-26.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.919
1.311
113
Najbolje da v merca bi rekel, čeprav ferari tudi ni zgleda slab...

Kar v Merca bi ga ti dal? Hehehe, jao... kolk lahk sam po seb pluvas? Al pa kr v rdecga, zdaj k ga majstr stima? Pa kaj je pol ta lolek? Navadn šlepator al kaj? Cim neki me stima takoj out? A ne bi mal pokazal to svoje znanje pa si razvijal bolid zase? Like G.O.A.T.? Da vidmo ta talent generacijski neviđeni... Sicer pa super, kar naj sam serje po sebi, se vsaj vidi kako in kaj je v resnici. Navadn pezde.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.426
7.591
113
Former F1 driver Ralf Schumacher has claimed Mercedes submitted an offer to Max Verstappen to poach him away from Red Bull. However, according to Schumacher, the four-time champion turned down the contract due to its financial conditions.