F1 sezona 2025

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.350
2.447
113
Pa malo bi še improvizirali SC tako kot Masi 2021. Upam da takšnega faila ne bo več v F1.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.106
490
83
Če bo še v igri za prvaka zna Max zadnjo dirko polovico grida v ograjo poslat samo da bo zmagu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.343
7.402
113
To pa mora res imel skill, da druge poslje, sam pa ne dobi kazni ali poskoduje lasten dirkalnik

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.464
1.159
113

Senna in max…noben sumaher, hamle, ipd

Ce si nepismen debil potem vsekakor. Ker vec kot ocitno nisi skapiral, clanek oz. AN govori / opisuje dirkace s katerimi je sodeloval v karieri. Bo slo?

In Hamilton je kljub temu, da NI sodeloval z njim, se vedno postavil zradiral in postavil standarde, katere se danes lovi. Ne pa eni, ki imajo vse na zlici, pa brez izrivanja, spletk NE morejo prevladat. Res so WAU, ja :) Brez AN v ekipi ne bo nic s CBHE-jem in rusenjem 'institucije'. Kje ti spis, resno?!? Kera te gleda zraven sebe?

Drugace pa ja, clovek je neverjeten, genij v vsakem pomenu besede. Kar se vec kot vidi letos, ko je bila "najboljsa" ekipa skupaj s prvakom totalno zblojena po njegovem odhodu. Po kar nekaj casa jim je koncno uspelo vsaj malo razumeti bolid, ki jim ga je tip naredil tako da so spet 'prikljucili', ceprav bi morali ze zdavnaj zradirati konkurenco. Tk da, ce mali idiotek letos ne bo prvak je nesposoben, skupaj s celo ekipo. Tako je to, ne pa drkanja na crne kite in podobno... Da bi pa Hamilton kdaj sodeloval z njim, bi pa ti dragi trolek, dozivel infarkt. Ceprav ne, v temu primeru bi pac zamenjal veter in navijal za Hamiltona. Te poznamo kak tic si. Latentni... :)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.343
7.402
113
In kljub tej superiornosti črne kite ni letos dosegel nič? No..trenutno drži rekord za najdlje izven stopnič od novega ferarijevega voznika...medtem ko moštveni kolega niza kar solidne rezultate.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.464
1.159
113
S tabo, ki niti ne zazna teme oz. rdeče niti vsebine se je dejansko brez veze karkoli menit. Razen spinanja, iskanja nekih lukenj drugega ne znas. Tako da, v miru drkaj dalje na črne kite, isci luknje v svoji fantaziji in to je to.

Cas bo pa kot vedno, edini pokazal kako in kaj... To je zate vse na temo F1 z moje strani. Ker dejansko je skoda casa zate.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.343
7.402
113
Ne gledaš skozi kontekst...to je težava in tu ti želim odpreti oči.

Skozi številke je hitler tudi bil zelo uspešen človek, in napoleon, stalin, putin, Xi...ipd.

• Haha
Reactions: Najbolji

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.464
1.159
113
Kot pravim pa seveda ne razumes, tvoja prizma me ne zanima, cas bo pokazal. Si ze isti kot snecer... rad bi po svoje prevzgojil cel forum, samo sebe nikakor. Kar je seveda veliko lazje, hitreje, predvsem pa boljse za vse okoli. Resno, ne da se mi ubadat s tabo. Vse lepo, sanjaj dalje.