Energetska preskrba gospodinjstev

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.413
3.124
113
V določeni meri zgleda sem. Da ne bomo preveč off topic. Tudi prvi obvezen osebni dokument bi po moje moral biti zastonj vsakih 10 let.

Pa tu ne mislim, da bi morali ljudje zastonj delati, samo da pač krije tisti, ki je predpisal obveznost. Torej v tem primeru država.

Nekaj v tem smislu kot sedaj probavajo vpeljati brezplačen bančni račun.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.907
11.380
113
V določeni meri zgleda sem. Da ne bomo preveč off topic. Tudi prvi obvezen osebni dokument bi po moje moral biti zastonj vsakih 10 let.

Pa tu ne mislim, da bi morali ljudje zastonj delati, samo da pač krije tisti, ki je predpisal obveznost. Torej v tem primeru država.

Si tud ti eedn tistih, ki misliš, da če plača država je pa zastonj?

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.057
713
113
tu in tam

je lepo kalbo povedal, zakaj je tako in je plačljivo-če ne bi bilo predpisov, zakonov ipd, se ljudje ne bi za nič brigali..ti bi se vozil z zlizanimi gumami, razluftanimi končniki ipd, usluga se pa seveda plača..saj ti ni treba imeti avta, če se že gremo.