Samo nimajo pa možnosti e-sim.A1.hr ima tud tako ponudbo 120 GB za cca 20 € za 90 dni, sam pa, ko je zabito mobilno omrežje ,
Jaz tole uporabljam že 2 leti pa ni nekih hudih težav, da bi v sezoni zabilo.A1.hr ima tud tako ponudbo 120 GB za cca 20 € za 90 dni, sam pa, ko je zabito mobilno omrežje ,
čisto zavisi od lokacije... Na Krku, bližina Malinske, je čisto zabito... kot da bi imel 2g tehnologijo ali slabše... Kaj pomaga 5G, če se nikamor ne premakne.Jaz tole uporabljam že 2 leti pa ni nekih hudih težav, da bi v sezoni zabilo.
75 na mesec+![]()
Starlink
Starlink delivers fast, reliable internet at home and on the go. Seamlessly stream, video call, game and more with high-speed connectivity even in the most rural and remote places.www.starlink.com
Mas Simpa predplacniski ali "normalno" placilo hr mob stevilke?A se komu sanja kako preveriš stanje na telekom.hr? Za Moj Telekom HR app mi napiše: This item is not available in your country.
Tole mam: 5 Simpa XL eSIM paket 120 danaMas Simpa predplacniski ali "normalno" placilo hr mob stevilke?
Hr telekom
Hvala. Od tega deluje samo *100#, ker nimam sms-ov in klicev v tem paketu, ampak samo mobilne podatke.Screen