V lokalnem merkatorju sem ob 11h dopoldne prodajalki pomolil stotaka za slabih 10€ računa. Sem mislil, da sploh plačati ne bom mogel, tolk je imela za povedat![]()
V piz*do bi jo poslal.
V lokalnem merkatorju sem ob 11h dopoldne prodajalki pomolil stotaka za slabih 10€ računa. Sem mislil, da sploh plačati ne bom mogel, tolk je imela za povedat![]()
Zanima me, kakšen je postopek za dvig večjega zneska (cca. 20 jurjev) gotovine na banki. Vem, da je treba napovedati ta dvig... koliko prej? Se da to napovedati tudi preko mobilne banke? Pa v kakšnih bankovcih bi rad, da se ne hodi ravno s torbo tja....
Da se mu organizira altervarovanje.Mene pa zanima zakaj to direkt banko ne vprašaš. Telefonski klic, email ali pa osebno na okencu?
Ali je pač samo bolj pomembno popolnim neznancem na forumu povedati, da imaš 20jurjev v banki?
Najbolje, da poveš še kje boš dvignil in ob kateri uri ter kako boš takrat oblečen.
Sem bil preveč dobre volje v nasprotnem primeru pa bi jo sigurno.V piz*do bi jo poslal.
Čisto normalno, v Domžalah popoldne sploh nimajo več gotovinskega poslovanja. Poleg tega, da so 2 lokaciji banke zaprli in se preselili v veleblagovnico. Saj veš, OPEX good, CAPEX bad. Je boljše za bonuse od uprave...A se malo hecajo, lahko Brodnjak še te banke zapre, če jim je pretežko denar sprejemat.
Človek hoče položit denar in te preusmerijo na bankomat, čeprav v banki takrat ni žive duše razen osebja.![]()
Ksz
Zadnjic se mi je na nlb prvic v zivljenju zgodilo da sem ob vecjem dvigu gotovine moral izpolnit obrazec o izvoru premozenja… pa sem vprasal ce so se zmotli….da ne polagam ampak dvigam pa je dec vztrajal… pa recem da je izvor iz racuna razen ce mi bodo od koga drugega dali… pa je se kar vztrajal in sem ratal siten ker je iz trr razvidno od kje denar… pa se ni dal… zadeva je bizarna ratala
V bistvu ne. Ti lepo zablokirajo še cel račun (ebanko, kartice, dvige na BA, ...) in če si vztrajen pri svoji ignoranci ti odpovejo pogodbo (beri: išči si novo banko, pri nas nisi več zaželejen ker imamo težave s tabo). Pravico imajo.Ok, ampak tudi če rečeš da ne veš ti pomojem nimajo pravico onrmogočit dviga, ker za to obstajajo drugi organi.
Iz NLB so zadnjič poklicali ob nakazilu iz NLB TRR na Revolut račun (oboje na isto ime).to ni samo pri dvigu, tudi pri prenosu iz enega računa na drugega. Od kod denar - saj vidiš, da iz mojega enega drugega osebnega računa, pa sem mogla razlagati, kako je tja prišel... res pa je, da je to enkrat bilo, potem očitno pocahnajo, da dotične transakcije več ne obravnavajo kot kakorkoli sumljive, ker me niso nikdar več gnjavili, pa je šlo za tudi za večje zneske.
Ker ni iz Kranja.Kako pa veš, da ni dvignil milijone?