Državni spam in širjenje panike

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.625
91
48
Kr nekej da mora biti posodobljen operacijski sistem iOs, sistem mora biti bolj robusten. Ba iOs 18.0 ni prišlo, vse kar telefon ponuja je posodobitev na 18.7.

• Všeč mi je
Reactions: ncnifrej

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.249
1.019
113
Kr nekej da mora biti posodobljen operacijski sistem iOs, sistem mora biti bolj robusten. Ba iOs 18.0 ni prišlo, vse kar telefon ponuja je posodobitev na 18.7.
Da eno leto razvijas “resistev/sistem”.. pa potem za pogoj/izgovor das iOS 26, ki izide en teden pred mocno oglasevanim datumom testa.. je fail brez primere..
Ce se prov spomnim je bilo receno, da bo deloval tudi na “najstarejsih/neumnih” ericsonih/nokiah.. zdej pa dela na zadnjih 3 verzijah iPhona?? Dizastr

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj in Robert

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.892
430
83
Vipavska dolina
Še enkrat... je bil cunami, se je zrušil Triglav, al je šlo za test?
Dobro da je šlo za test, tako da lahko vejo kaj je šlo narobe in naslednjič ko bo šlo zares da operaterji al kdorkoli ne bo imel težav. Je pa res da kolikor časa so tumbali o tem do težav nekako ne bi smelo priti. Da so izgovori posodobljen sistem in ne vem še kaj je to larifari.
Kako bi se ti počutil da te ob treh zjutraj tole vrže pokonci, ker slučajno nisi imel posodobljenega telefona? Jaz jim bi vso žlahto omenjal...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.257
3.697
113
A ste eni tu retardirani al kaj? Testiraš, da vidiš kaj je OK in kaj ni in to do naslednjega "končnega testa" odpraviš.

Nedelovanje na iPhone brez zadnje posodobitve je pa fail brez primere!

Večina težav izhaja iz omrežja in to A1 - najboljše omrežje v galaksiji in okolici!

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in ncnifrej

irwin

Guru
13. mar 2008
1.650
501
113
..majhen koment. Povsod debata o operacijskih sistemih pametnih telefonov in krivda zaradi verzij pri posameznikih. Nobeden ne komentira faila na trotl telefonih...ni jih malo stevilo na omrezju.

irwin

Guru
13. mar 2008
1.650
501
113
A ste eni tu retardirani al kaj? Testiraš, da vidiš kaj je OK in kaj ni in to do naslednjega "končnega testa"
...pa ne na folku in odprti sceni.
Zaprt sistem, tehniki teleoperaterjev ( naj bi poznali zmoznosti svojega sistema enako opremo) in drzavne sluzbe katere uvajajo sistem. Bi moralo zadostovat. Tistih 3-4 mio bi moralo zadostovat za prepis/ placilo in implementacijo dobre prakse iz tujine.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.257
3.697
113
...pa ne na folku in odprti sceni.
Zaprt sistem, tehniki teleoperaterjev ( naj bi poznali zmoznosti svojega sistema enako opremo) in drzavne sluzbe katere uvajajo sistem. Bi moralo zadostovat. Tistih 3-4 mio bi moralo zadostovat za prepis/ placilo in implementacijo dobre prakse iz tujine.

Se ne strinjam; precej verjetno so se "zaprti testi" delali in enkrat moraš testirat kaj se zgodi na celotni populaciji.

V bistvu je pohvalno, da so pri A1 v dobrih dveh urah odkrili napako in potem sprovedli test še v njihovem omrežju, čeprav zares, bi bil že potres in poplave,

• Všeč mi je
Reactions: kalbo

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.842
1.084
113
..majhen koment. Povsod debata o operacijskih sistemih pametnih telefonov in krivda zaradi verzij pri posameznikih. Nobeden ne komentira faila na trotl telefonih...ni jih malo stevilo na omrezju.
Evo bom povedal za trotl telefon, Nokia 3310 je prvič javila ob 12.05h, potem pa vsakih 10 minut do 14h. Bob. "Žaomi" ki je kartica od Hot je pa javil ob 16.00h.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.779
8.050
113
pri taščici
Ja, prevajalnik imej pripravljen.
Btw lani v Romuniji sredi gozda pod transfagarasanom smo vsi stirje dobil sporocilo.
Letos nihce ob 12h.
Bob in xiaom12

Priponke

• Screenshot_2025-09-27-15-39-32-503_lockscreen.jpg
    Screenshot_2025-09-27-15-39-32-503_lockscreen.jpg
    894,6 KB · Ogledi: 3