![]()
Historyfeels
In 1989, Russian President Boris Yeltsin visited a Houston grocery store and was astonished by the abundance, later describing it as a moment of despair for the Soviet people. In 1989, Boris Yeltsin...www.facebook.com
Ko gledam te pa jih primerjam z tistimi ki pred sodišči kričijo krivosodje..., so mi ti bolj kulturni in neškodljivi.
Ko gledam te pa jih primerjam z tistimi ki pred sodišči kričijo krivosodje..., so mi ti bolj kulturni in neškodljivi.
Ti niso bili nikjer in nič ne spreminjajo, za razliko od jambračev pred sodišči, kateri pa bi radi spreminjali, pa glede na njihovo peno na ustih tudi polnili razna brezna, rudnike, jarke...Precej let nazaj so ti med drugim bil zelo neškodljivi. Rezultate pa se še danes najde po breznih, rudnikih in jarkih.
Pa ne spet začenjati o pravi strani zgodovine. Ker pri nas smo zgolj en fašistični režim zamenjali z drugim.
Nisi ti meni nič skrunil.Lmao, a sem tvoja božanstva skrunil? Pojdi se malo oddahniti pred Janšo na Goli Otok, baje je bil popularen jugoslovanski nudistični kamp.