Torej nikoli?res je, po isti poti gre tudi tuš... neugodna tergovina, grem v njih, samo če je življensko odvisno.
Ker pri ponudbi trgovcev v SLO in pregovorno najvišji kvadraturi trgovin per capita, za to ni potrebe.
Torej nikoli?res je, po isti poti gre tudi tuš... neugodna tergovina, grem v njih, samo če je življensko odvisno.
Ni čisto tako, ker ta kvadratura per capita ni enakomerno razporejena. Ponekod drugega kot mečkator na razdalji tud 20+ kilometrov nimaš...Torej nikoli?
Ker pri ponudbi trgovcev v SLO in pregovorno najvišji kvadraturi trgovin per capita, za to ni potrebe.
jaz sem kar oba vrgel v isti koš, Tuš in merkator, adijo zgodba.Govor je o Tušu in tega ni na vasi nikjer.
Milei looks to the left, there's nobody there...afterwards he gets hit by a train coming from the right...
Pod geslom 'Reko ali smrt' je D'Annunzio osvobodil Reko. tak ko Tito.KSZ
malo ste zašli iz teme, pa bom še jaz...
Ker mahnič našega kliče kar "duče", sem odprl wikija in berem zadnji odstavek:
Odpravil je demokracijo in vse politične stranke razen fašistične. tak kot tito. Tajna policija je zapirala in odstranjevala njegove nasprotnike. tak kot OZNA/UDBA. Časopisi in radijske postaje so bili prisiljeni objavljati fašistična načela in Mussolinijeve govore. tak kot Borba. S sporazumom z Vatikanom je pridobil naklonjenost katoliške cerkve. kot tito leta 66. Fašisti so organizirali množična zborovanja, na katerih so poveličevali Mussolinija. kot naši mitingi. Pod njegovim vodstvom je Italija postala vzor za fašistične sisteme tudi v drugih državah. kot jugoslavija.
Ni to nekam dosti podobnosti z Dučejem, ustanoviteljem fašizma?