Dash cam - spet

Aeon_Pax

Fizikalc
19. okt 2012
192
191
43
Ljubljana
Ima kdo izkušnje z Navitel? Gledam ponudbo na telekomu (24 obrokov), nekaj za mularijo, ki se še uvaja v vožnjo (mladi vozniki) in razmišljam o dashcamu.
Imajo RC3 PRO (192EUR), RS990 (206 EUR), RS985 (170 EUR) in R99 (163 EUR, le sprednja kamara). Je to vredno svojega denarja?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.245
1.724
113
Naslonil sem se na review-e, kot je ta:
in na pol nižjo ceno, kot sem jih običajno gledal. 102€ brez kolesa sreče. Če bo za v smeti res bom pa tudi sporočil. Kar s prve ti pa ne verjamem.

Parking mode mi ni toliko važen, sporočim pa, kako se bo obnašal. Žal mi je v glavnem to, da na zadnjem potovanju tega že nisem imel in uporabljal.
Meni je ponujalo za 280 - 50% off z kolo srece. Za 140 pa ze dobis pravo 4k kamero.

Jaz sem v teh kamerah od 2010 ali tu nekje ne spomnim se tocno.
In vse so zacele z baterijo samo nasledniki teh kamer so vsi opustili baterijo v kameri in presli na kondenzator.
Posledice sem pa ti ze napisal.

Tezava z snemanjem z zaznavanjem udarca in snemanjem je v tem da je prvo potrebno zaznati udarec. Nato kamera rabi en cas da se zazene in nato upas da je v 30sec posnelo kaj pametnega. In ja ta nacin uporablja vecina kamer ko jim "hardware kit" pade pod nastavljeno napetost na akumulatorju. Do tedaj uporabljajo druge metode.

Vsekakor je boljse kot nic.
Samo da nebos presenecen ce ti bo kamero razneslo. Mogoce je bolje da je v vrocih dnevih das kam na hladno.

• Všeč mi je
Reactions: Valhalla

Aeon_Pax

Fizikalc
19. okt 2012
192
191
43
Ljubljana
Ima kdo izkušnje z Navitel? Gledam ponudbo na telekomu (24 obrokov), nekaj za mularijo, ki se še uvaja v vožnjo (mladi vozniki) in razmišljam o dashcamu.
Imajo RC3 PRO (192EUR), RS990 (206 EUR), RS985 (170 EUR) in R99 (163 EUR, le sprednja kamara). Je to vredno svojega denarja?
Nič mnenj? Dolgo nazaj smo staremu nabavili BlackVue (15 let če ne več). Je to še "ziher" opcija? Gledam Vantrue in Viofo, ki ju je lani predlagal AndrejD (dashcam-shop.com)