Ja, ker nimam EV, niti ne poznam vseh teh aplikacij, ampak po slišanem, jih je kar precej. Kar seveda spet povzroča zmedo. Registracije, dodajanja plačilnih kartic, iskanje na različnih aplikacijah ... milo rečeno nerodno. Tega Electrovese recimo ne poznam in sem zdele kliknil. Na prvi strani mi napiše "Oops! We took a detour! It seems you've veered off and ended up in electric wilderness on Route 404. Fear not, Electronaut, tap the button below to keep exploring!", če pa preko iskalnika padem na zemljevid, pa piše: "Oops! Something went wrong!". Verjetno kakšna omejitev na mojem računalniku, ampak spet padem v isto zgodbo - kup nekega kompliciranja, za katero običajni smrtnik nima volje ali znanja ali časa. Kje je potem še Cupra charging ali Lidl ali XXX ali tujina ...
Želel sem čisti preizkus, kot bi ga imel običajni Janez.
Si bom pa ogledal tale Electroverse, hvala.
Vsekakor ne nasprotujem EV, nasprotno. Všeč so mi. Ampak s temi zadevami se res nimam volje ukvarjati. Verjetno bi z domačo polnilnico rešil večino teh težav. Se pa stvari izboljšujejo.
Se spomnim, da sem pred leti pri EV dobival njihove kartice (bili so celi šopi teh kartic, kar spet ni ravno elegantno), v zadnjem času pa ne več .