Tak zdaj pa jo da zlatko v eno spevno rimajoco pesem, primerno za petkePride virus, pride strah.
Pride strah, pamet gre.
Pamet gre, pride diktatura
Virus gre, diktatura ostane,
Pamet prepovedana.
Huh, pa ne da sem pomešal? A ni bil to Andy, ki je imel zaradi covida za razliko od običajnega stanja parkrat bolj polno glavo brez drugih simptomov, darjanu se pa še ni uspelo okužit? No, če sem res pomešal se opravičujem in tole slikico posvečam ostalim, ki se dejansko še niso uspeli okužitNarobe. Darjan je imel že 3x. Kao
Sporočim, ko izvem.Kako pa zdaj misli?
Za razliko od mnogih od tukaj, v teh dveh letih nisem enkrat zbolel (tiste tri večere malo bolj polne glave ne štejem za obolelost), bil v karanteni, bil na bolniški ali bil pozitven na hitrem testu, pa hodim redno na delovno mesto s cepljenimi okuženimi in obolelimi, ki hodijo v firmo in so pozitivni na testih in oboleli.Huh, pa ne da sem pomešal? A ni bil to Andy, ki je imel zaradi covida za razliko od običajnega stanja parkrat bolj polno glavo brez drugih simptomov, darjanu se pa še ni uspelo okužit? No, če sem res pomešal se opravičujem in tole slikico posvečam ostalim, ki se dejansko še niso uspeli okužit
Vse to drži, ker sem prebolel ne da bi imel hujše simptome. Delal pa sem od doma prejšno zimo, ker smo morali. Tokrat imamo na izbiro. Sem pa edini iz naše pisarne.Kaj pa potem pisanje o tem da delaš na daljavo od doma in da si prebolel ampak da nimaš papirja?
Kako, če so naši 'strokovnjaki' rekli, da bo šla Delta čez vse kar leze in gre?Andy.... Ne že spet. Prosim. Lahko sam sebi to pravljico pred špeglom, da lažje zaspiš po vseh yt neumnostih. Ne pa javno.
A to ste računal kot amdy prekuženost 50%+50%+50%Posameznik ni sedemkrat bolj zaščiten, zagotovo pa bolj
Ajmo cele viale šponat rajš za boljso zascito
Kakšne so lahko posledice, če se sedemkrat cepimo?
Infektologinja Bojana Beović pravi, da sedem odmerkov cepiva proti covidu-19, ki jih je prejel moški na Gorenjskem, zanj ni nujno škodljivih.n1info.si