Covid-19 Covid 19 - The best of

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.202
1.354
113
Kamele0N, pa si kaj sam preveril mogoce ali si kar prilepil tole sem kot fact?

Google search najde tole sliko izkljucno v povezavi z nesreco, niti enega rezultata na covid 19. Kar pomeni, da se te slike ni uporabljalo za covid 19.

Ce bi kdorkoli zelel fejkat s temi stvarmi.. Kako tezko je dobiti 10 ljudi in pofotkat znova?

Ista zgodba, kot pred tedni, ko je en izmed forumskin antiwaxx mojstrov objavil sliko kao UK politikov, slikanih v bolnici pri covidu, namesto ljudi pa lutke v posteljah. Le par minutni google search je povedal, da je slika stara, ne prihaja niti iz UK, pac pa iz Svice, kjer so se politiki udelezili izobrazevanja medicinskih sester.

Ves drek limat ja. In jemat kot fact.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in ishtar007

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.245
324
83
Ni fejk, samo kvarijo se pa ful. Zdaj moramo že tretjič po njih ker so se tisti iz prvih dveh pošiljk že pokvarili (kitajski šrot, kaj češ) :valjamse:

• Haha
Reactions: sandra

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.778
5.911
113
Real pandemic ??
FHyIvFdXIAQAmQq.png

• Wow
  • Haha
Reactions: gimi in sandra

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Za dobre šale je potrebna inteligenca. Potem imaš pa tu antivaxxerje, ki menijo, da so antivaxxerji vsi, ki niso polno cepljeni po zadnjih državnih merilih, da ti s cepljenjem v telo vbrizgavajo covid protitelesa, da istočasno v telo dobiš tudi grafene, ki se bodo v tebi sestavili v čip in/ali anteno za boljše vohunjenje ter te v roku dveh/treh let ubili z namenom doseganja cilja manjše populacije ljudi na Zemlji itd., itd. tako da ni prav nič čudno, če se ob večini antivaxxerskih "šal" lahko samo malo kislo nasmehneš in si misliš "to ni to, več sreče prihodnjič".

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
fak of kovid
fak of 2021
fak of ker je jutri sobota in nemorem na šiht

Priponke

• nika.kovac_.jpg
    nika.kovac_.jpg