Odlocba je napisana na osebo, tako da otroci verjetno ne dobijo odlocbe.
Hm, naj nekdo stestira pa sporoči.
Odlocba je napisana na osebo, tako da otroci verjetno ne dobijo odlocbe.
Počakaj, da vidimo čez 2 leti kaj bo Evropsko sodišče reklo...Otroci delijo usodo skrbnikov.![]()
Torej, če imam povabilo na poslovni sestanek z neko agencijo, potem za 12 ur lahko grem k hrčkom, brez da imam probleme na obeh straneh?
To mene tudi zanima... le da grem preko k zobozdravniku takoj čez mejo. Hodim k njemu že nekaj let. Njegovo vabilo imam. Bo šlo brez karantene? Test pri nas ni problem.
pacijenti koji putuju iz neophodnih zdravstvenih razloga.
V Mariboru je test 93eur. Kdor nima dnara za test, naj niti ne rine nekam.Jah... Al pa če investiraš 60eur za PCR test pa se ne sekiraš in ne testiraš kakšne volje so policaji na katerem prehodu? Pa še za nazaj v SLO ti velja, in ti ne bo treba it za 5 dni v karanteno, ko se vrneš.
Če ste res testirani s PCR (in ne s hitrim), potem sploh ni problema. Velja ti za na HR naslednjih 48 ur od trenutka testiranja. Isto tako (48 ur) velja za nazaj v SLO. Torej v torek samo pomahaš s testom na meji v obe smeri in se nič ne sekiraš.Pri nas ne rabim plačati. Delam v ukc in smo itak testirani vsak ponedeljek. Sprintam rezultat in hop na hrvačko. Ampak nisem od letnega dopusta dalje hodil nič čez mejo, informacij je en kup in se spreminjajo, zato me zanima kak pa kaj...
Gre poslovno ?Sodelavec ima težavo z odhodom na cepljenje v Srbijo, kjer se je cepil, ko je bil tam poslovno, naslednji teden naj bi se vrnil, a ne sme.
Prvo dozo je dobil 16.3, druga je planirana 6.4.
Obstaja opcija oditi po drugo dozo ali jo lahko pozabi ?
NIJZ pravi, da lahko, če policaj spusti preko meje, vendar se mi to ne zdi nujni zdravtveni razlog.
Naredi krog čez Irsko ali Španijo?Sodelavec ima težavo z odhodom na cepljenje v Srbijo, kjer se je cepil, ko je bil tam poslovno, naslednji teden naj bi se vrnil, a ne sme.
Prvo dozo je dobil 16.3, druga je planirana 6.4.
Obstaja opcija oditi po drugo dozo ali jo lahko pozabi ?
NIJZ pravi, da lahko, če policaj spusti preko meje, vendar se mi to ne zdi nujni zdravtveni razlog.
Mislim, da je preverjal na meji in da tudi poslovno s testom ne more.Gre poslovno ?