Ga ni. Ker le tega pri nas ni bilo.je prebolel Wuhanski sev
Pri nas je bilo lani nekaj mutacij evropskega "g" seva
Ga ni. Ker le tega pri nas ni bilo.je prebolel Wuhanski sev
No, whatever. Ko je bil naknadno izpostavljen alfa sevu, mu ni bilo nič.Ga ni. Ker le tega pri nas ni bilo.
Pri nas je bilo lani nekaj mutacij evropskega "g" seva
to za HR app sn pisu ze par mesec nazaj da pokaze vseIME IN PRIIMEK
Naša aplikacija potrjuje, da je Hitlerjev cerifikat veljaven! By Mojca Prelesnik
Poglej priponko 50377
tudi moja žena, 2x cepljena je zbolela, 38,5 vročine, vonj, okus, boleča pljuča, 1 teden, ampak, to še vseeno ni hujša oblika, tak, da ne rabiš nekaj nabijat.tudi 2x cepljene ministrice dolgo ni bilo v službo zaradi hujše oblike bolezni s kovidom.
Tudi če ne bi bila cepljena, bi enako prebolelatudi moja žena, 2x cepljena je zbolela, 38,5 vročine, vonj, okus, boleča pljuča, 1 teden, ampak, to še vseeno ni hujša oblika, tak, da ne rabiš nekaj nabijat.
Ja, ti lohk to z gotovostjo trdiš, anede. Pa kje spite eni, da vas ne spizdijo.....Tudi če ne bi bila cepljena, bi enako prebolela![]()
Zakaj ne naredijo totalni lockdown za 14 dni, pa se bo umirilo?
Ker ti misliš da je cilj znebiti se virusa. Cilj je da se tretja doza promovira in da se cepi še otroke prisilno. Če okužbe padajo potem je to težje.Zakaj ne naredijo totalni lockdown za 14 dni, pa se bo umirilo?
Ker vedo da tega gospodarstvo ne bo shendlalo.Zakaj ne naredijo totalni lockdown za 14 dni, pa se bo umirilo?
Ja, ti lohk to z gotovostjo trdiš, anede. Pa kje spite eni, da vas ne spizdijo.....
Ravno dons moja iz službe z novico o njihovi stranki, zdrav ko darjan, še 10 dni nazaj brihten za tri, še nkol na bolnišk, maska, kaj je že to, fiksal se ne bo. No leži v UKC LJ v umetni komi. Zdej mu verjetn po dveh cevkah vsesorte fiksa not teče, pa če bo mel srečo, bo vso bolniško nadoknadu.
Ljubček, za totalni lockdown je prepozno, virusa med nami je preveč. Razen če pristaneš na to, da te zašvasajo v stanovanje, kot pri Kitajcih.Zakaj ne naredijo totalni lockdown za 14 dni, pa se bo umirilo?
neverjeten si50% testiranih pozitivnih, folk se pa sprehaja po službah, kje si še to videl. Kako da pustiš familiji v tako nevarnih okoliščinah v službo? A si videl slike tam iz UKC ko so v skafandrih ko astronavti, tako nevarno je.
Motiš se, denar je, če ga ni pa ga naprintajo.Ker vedo da tega gospodarstvo ne bo shendlalo.
Vladi pa tudi zmanjkuje denarja. So preveč talali naokoli kovidnih dodatkov tudi takim ki s kovidom niso imeli nič (tisti v prvi liniji na kovidnih oddelkih so si ga vsekakor zaslužili - preden me kdo na križ pribija).
Zakaj misliš da pri teh številkah še vedno niso niti razglasili epidemije?
Dnarja ni. Dnarja.![]()
Mora it denar za vojaško transportno letalo, ki bo kot pravijo, služilo vsem državljankam in državljanom.Dnarja ni. Dnarja.![]()