Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

jest5

Guru
18. avg 2007
26.537
-8.871
113
Če že nekaj pišeš, vsaj probaj biti točen.

In ja, bo zbolel slej kot prej. Najverjetneje za blago obliko, se pa kot vedno lahko kaj zalomi

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.179
2.482
113
IME IN PRIIMEK
Naša aplikacija potrjuje, da je Hitlerjev cerifikat veljaven! By Mojca Prelesnik

Posnetek zaslona 2021-11-17 103408.jpg

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.744
10.108
113
Tudi če ne bi bila cepljena, bi enako prebolela:rolleyes:
Ja, ti lohk to z gotovostjo trdiš, anede. Pa kje spite eni, da vas ne spizdijo.....
Ravno dons moja iz službe z novico o njihovi stranki, zdrav ko darjan, še 10 dni nazaj brihten za tri, še nkol na bolnišk, maska, kaj je že to, fiksal se ne bo. No leži v UKC LJ v umetni komi. Zdej mu verjetn po dveh cevkah vsesorte fiksa not teče, pa če bo mel srečo, bo vso bolniško nadoknadu.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.740
10.227
113
EU
No ja naj ti bo. Torej, če se ne bi cepila bi končala na UKC v umetni komi.
Potem se je opravičeno cepila :zmaga:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.287
4.725
113
Dosti jih pride z intenzivne nege, da se več ne morejo postavit na noge.

Si želiš takšnega prekuževanja??

• Všeč mi je
Reactions: sandra

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Zakaj ne naredijo totalni lockdown za 14 dni, pa se bo umirilo?
Ker vedo da tega gospodarstvo ne bo shendlalo.
Vladi pa tudi zmanjkuje denarja. So preveč talali naokoli kovidnih dodatkov tudi takim ki s kovidom niso imeli nič (tisti v prvi liniji na kovidnih oddelkih so si ga vsekakor zaslužili - preden me kdo na križ pribija).

Zakaj misliš da pri teh številkah še vedno niso niti razglasili epidemije?
Dnarja ni. Dnarja. ;)

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.232
3.717
113
41
Lj
Ja, ti lohk to z gotovostjo trdiš, anede. Pa kje spite eni, da vas ne spizdijo.....
Ravno dons moja iz službe z novico o njihovi stranki, zdrav ko darjan, še 10 dni nazaj brihten za tri, še nkol na bolnišk, maska, kaj je že to, fiksal se ne bo. No leži v UKC LJ v umetni komi. Zdej mu verjetn po dveh cevkah vsesorte fiksa not teče, pa če bo mel srečo, bo vso bolniško nadoknadu.

50% testiranih pozitivnih, folk se pa sprehaja po službah, kje si še to videl. Kako da pustiš familiji v tako nevarnih okoliščinah v službo? A si videl slike tam iz UKC ko so v skafandrih ko astronavti, tako nevarno je.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.232
3.717
113
41
Lj
Ker vedo da tega gospodarstvo ne bo shendlalo.
Vladi pa tudi zmanjkuje denarja. So preveč talali naokoli kovidnih dodatkov tudi takim ki s kovidom niso imeli nič (tisti v prvi liniji na kovidnih oddelkih so si ga vsekakor zaslužili - preden me kdo na križ pribija).

Zakaj misliš da pri teh številkah še vedno niso niti razglasili epidemije?
Dnarja ni. Dnarja. ;)
Motiš se, denar je, če ga ni pa ga naprintajo.
Dokaz je tu, 100 milijonov brez težav čez noč:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen