Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Srečni bodite da imamo tako vlado kot jo imamo in da smo balkanci po duši. To nam še naprej omogoča koliko toliko normalno življenje.
Za kontrast si poglejte jodlarje. Pct teror zganjajo vsepovsod, necepljene so zdaj not zaprli, vse je ultra urejeno in organizirano iz vladne strani, rezultat pa...slabše od balkana.
In to farso bomo balkanski narodi po duši boljše preživeli. Ker jasno je, ne glede na drkanje naroda v glavo, rezultat je na koncu enak
Ti si te strašne A ukrepe videl, ali samo bereš o njih? ;)

zoom

Majstr
14. maj 2014
720
256
63
A fotr in sin pa ne upata iti na pivo?

Še pol leta nazaj so eni tulili kako je vse zaprto in da bodo to subvencionirano čakanje na delo (in turistične bone) odplačevali še naši otroci. Dajte se že med seboj zmeniti kaj hočete.
Upata... samo ne upata tolk zapravt da bo gostinc preživel

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.817
113
Vidim, da vecini se zmeraj ni jasno, da covid nima veze, forsira se nov red iz cisto drugih razlogov. Covid se samo predstavlja kot problem, da mnozice verujejo. Sicer bi se tudi cepljene testiralo. Tako pa vedo, da ce zacnejo testirati cepljene se jih bo vecina spet odpovedala cepljenju. 90% znancev, druzine, kolegov se je cepilo zato, da imajo mir po domace. Dzizs.... beeeee beeee

guardy

Guru
3. avg 2007
8.560
1.145
113
Obišči stran
Glede zbiranja samo družinskih članov: v sredo sem bil primoran iti na LPP do doma po res dolgem času. Tako nabasanga avtobusa praktično še nisem doživel. Dobesedno me je spomnilo na japonsko sceno, ko imajo zaposlene, da tlačijo notri ljudi.

In kako bodo sedaj to uredili mene bolj zanima... Če že za trgovine težijo z 10 kvadrati na osebo.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.817
113
In kot je eden spodaj omenil, spet se ponavlja, fitnesse zapret, gostilne odprte neomejeno. Spet ni logike.

• Všeč mi je
Reactions: javr

zoom

Majstr
14. maj 2014
720
256
63
Da ne kluzimo preveč. 4 sodelavci bomo lahko skup na malco al mora vsak za svojo mizo sedet?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.174
2.137
113
Ti si te strašne A ukrepe videl, ali samo bereš o njih? ;)

Ne, vsak dan sem čez severno mejo. Se kar držijo. Najbolj bizarno pa je bilo na dunaju 1 mesec nazaj. Sem bil 3 dni, teror na polno vsepovsod. Smo bili na eni firmi, kjer imajo celo skenerje temperature na vhodu in tja not faco tiščiš. S tem da te tajnica do skenerja spol ne spusti, dokler ji ne pokažeš pct+osebno. In si vse to celo natančno pogleda.
Ironija? Na Dunaju imajo največje številke

• Všeč mi je
Reactions: javr

guardy

Guru
3. avg 2007
8.560
1.145
113
Obišči stran
Ne, vsak dan sem čez severno mejo. Se kar držijo. Najbolj bizarno pa je bilo na dunaju 1 mesec nazaj. Sem bil 3 dni, teror na polno vsepovsod. Smo bili na eni firmi, kjer imajo celo skenerje temperature na vhodu in tja not faco tiščiš. S tem da te tajnica do skenerja spol ne spusti, dokler ji ne pokažeš pct+osebno. In si vse to celo natančno pogleda.
Ironija? Na Dunaju imajo največje številke

No jaz sem bil v Beljaku prejšnji torek, pa nisem opazil, da bi se držali. Resda so bile trgovine zaradi praznika zaprte, ampak na pumpah je pa 90% ljudi hodilo notri v shopping brez mask, ko sem čakal na plačilo so me "od zadaj" skorajda nasadili, toliko o varnostni razdalji. Kot sem omenil je pa res, da nisem slišal nemške besede med držalci ukrepov...

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.058
7.676
113
Prekratek si za to, ce moras sprasevati. Alter pa sploh ni cvet intelekta. Ze slotech je padel zadnjih 10 let v poden

Torej na kratko:
-A lahko pojasniš?
-Ne, in obrne temo nekam v tri krasne.

Next meme:
Ali imaš PCT?
0.jpg

*2021 v barvah*

• Všeč mi je
Reactions: jest5

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.118
6.123
113
In kot je eden spodaj omenil, spet se ponavlja, fitnesse zapret, gostilne odprte neomejeno. Spet ni logike.
Otroška igrišča so odprta ?
Pralnice za avtomobile ?
Da ne omenjam teras.
Tu je catch.

Btw, lani so en od drugega kopirali lockdown, policijsko uro, občine in podobne nesmisle,
letos pc(t), rezultat je že viden, a prave zimi še blizu ni bilo,
čakam da nekdo spomine streljati nesposobne in koruptivne politike, bi to tudi tako veselo kopirali ?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ted

Guru
8. sep 2007
1.721
594
113
Vidim, da vecini se zmeraj ni jasno, da covid nima veze, forsira se nov red iz cisto drugih razlogov. Covid se samo predstavlja kot problem, da mnozice verujejo. Sicer bi se tudi cepljene testiralo. Tako pa vedo, da ce zacnejo testirati cepljene se jih bo vecina spet odpovedala cepljenju. 90% znancev, druzine, kolegov se je cepilo zato, da imajo mir po domace. Dzizs.... beeeee beeee
Kako to misliš nima veze, še nekaj 10 Fratnikov na kisiku več pa te bodo ob zlomljeni nogi naročili čez 3 dni, ker na urgenci ne bo več nikogar, ki bi te pregledal....

Seveda stroka in država podpirata cepljenje tudi s tem, da je življenje potem lažje in z manj omejitvami. Cepiš se, da bo učinek virusa na skupnost bistveno manjši, v zameno ti država poklanja določene svoboščine.

Naši alter epidemiologi sicer zavračajo moč cepljenja, žal pa ne pogledajo kakšne slabo precepljene Romunije ali Bolgarije kjer imajo dnevno po več 100 mrtvih, bolnike pa izvažajo v druge države, da ne bi umrli na hodnikih. Očitno ni kriv nizek % cepljenja, verjetno premalo testirajo cepljene al kako?

• Haha
Reactions: Ytbnd in jonny77

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.061
4.079
113
Ljubljana
hmpg.net
Prepovedane so množične prireditve in zbiranje na prstem -> protesti so prepovedani
Niso prepovedane množične prireditve in zbiranja v dvoranah, samo razmak se mora upošteva -> noben nou cerkve jebu

Za prjatla vprašam - a fitnesi so odprti:)

• Všeč mi je
Reactions: novaa

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.135
2.512
113
Pomurje
Še enkrat, cepljeni netestirani in necepljeni testirani okužujejo.
Katerih je več?
Velika napaka je bila, da so teste naredlili plačljive in da ne testirajo cepljenih, ki bi jih testirali brezplačno, neka nagrada mora biti.

Takoj ko so zaznali porast okužb avg.in sept. bi morali vse testirat brezplačno. Žal je nemogoce od ljudi pričakovati spoštovanja ukrepov, pa so ti cepljeni ali necepljeni.

• Haha
Reactions: leibstandarte

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.000
-5.253
113
Prepovedane so množične prireditve in zbiranje na prstem -> protesti so prepovedani
Niso prepovedane množične prireditve in zbiranja v dvoranah, samo razmak se mora upošteva -> noben nou cerkve jebu

Za prjatla vprašam - a fitnesi so odprti:)
Protesti so torej dovoljeni, saj pravite da niso množični?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen