Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.928
630
113
42
povsod malo
:bonk:Če je tole kar Vojnik Tonček pravi je še manj strogo kot sredi poletja.
Epidemija v prvem valu je bila blažja pa smo imeli strožje ukrepa zdaj pa ko vemo kakšna bo zima in izgubljamo dragocene dneve ma kaj dneve ure! pa ta pljunek.
Pričakoval sem strogi PC. T za res nujne zadeve pa gostilne skrajšan urnik pa spet tisti razmak med mizami.
Ajd jest grem spat.

• Všeč mi je
Reactions: zino in jest5

javr

Guru
6. dec 2011
2.011
1.187
113
Evo, od vseh silnih ukrepov niso sprejeli dejansko nič lol. Se vidi da nimajo več nobene politične podpore v vladi, tako da si niti ne upajo predlagati kakšen PC ali zaprtje, ker bi jih takoj ustavno sodišče zatrlo
pomemben faktor pri raznih predlogih, ukrepih in odlokih je tudi "neželen stranski učinek pri 20-letni ženski"; če ne zavestno, pa podzavestno prekleto dobro vedo da so zajebali

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.152
4.123
113
- stroka je iz razloga lažje dostopnosti vseh testov predlagala plačilo testov iz proračuna – tako hitri antigenski testi kot hitri antigenski testi za samotestiranje so brezplačni oziroma financirani iz proračuna;
  • Določena najvišja cena HAGT-testov pri sedmih evrih (do zdaj 12) in samotestov pri 2,5 evra.

Kaj zdaj drzi?

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
:bonk:Če je tole kar Vojnik Tonček pravi je še manj strogo kot sredi poletja.
Epidemija v prvem valu je bila blažja pa smo imeli strožje ukrepa zdaj pa ko vemo kakšna bo zima in izgubljamo dragocene dneve ma kaj dneve ure! pa ta pljunek.
Pričakoval sem strogi PC. T za res nujne zadeve pa gostilne skrajšan urnik pa spet tisti razmak med mizami.
Ajd jest grem spat.
Zakaj? Ker vejo da raja nebo tega spoštovala. In potem daje policistom nepotreben del z jokicami. Spomni se provokatorjev na petrolu.
Naj gre narava svojo pot. Prej kot slej bo kovid boom tako da a bo vsak pokasiral. Potlej bo pa mir.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in piagolo

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Vec kot ocitno je dnar samo se za zagotavlat place diskacem. Vlada pa je opravilno nesposobna, zato je cajt da se spokajo.

• Haha
Reactions: sandra

guardy

Guru
3. avg 2007
8.560
1.145
113
Obišči stran
Skoraj odlično. Namesto cenejšega bencina smo dobili vsaj nižjo ceno testov. Pa sestre boljše plače.

Špiknjeni pa samo še daljše ksihte. :valjamse:

Pa spet nafukajo šolarji... 3x na teden testiranje v šoli, me zanima, kje bojo dobil kader, da to izvaja...

Da bi pa študente doma pustil, pa mel online, to pa ne. Pa čeprav se je vse začelo ravno ko so se začele žurke...

• Haha
Reactions: nemenabijat

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.058
7.674
113
Neki ni jasno. Druženje ni, samo družine. Ok. Za koga so potem gostilne odprte?

A fotr in sin pa ne upata iti na pivo?

Še pol leta nazaj so eni tulili kako je vse zaprto in da bodo to subvencionirano čakanje na delo (in turistične bone) odplačevali še naši otroci. Dajte se že med seboj zmeniti kaj hočete.

• Všeč mi je
Reactions: turbobitch

Steve

Guru
13. avg 2007
10.174
2.136
113
Srečni bodite da imamo tako vlado kot jo imamo in da smo balkanci po duši. To nam še naprej omogoča koliko toliko normalno življenje.
Za kontrast si poglejte jodlarje. Pct teror zganjajo vsepovsod, necepljene so zdaj not zaprli, vse je ultra urejeno in organizirano iz vladne strani, rezultat pa...slabše od balkana.
In to farso bomo balkanski narodi po duši boljše preživeli. Ker jasno je, ne glede na drkanje naroda v glavo, rezultat je na koncu enak