Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.768
10.121
113
Glede na to, da pa že uro pa četrt zamujajo s tiskovko, bo pa itak iz vagine kozolec spet.

• Všeč mi je
Reactions: Car

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.645
1.028
113
49
KR
Evo, une 2 zadej se zgovarjata, kva lohk skuhata po sestanku za Kreka, da nau lačn. Svinakar zavalen. Sram ga j žihr. Zihr zdi na 2 stolčkih, ker en bi mu u rt padu.

1636144330927.png

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.118
6.123
113
Avstrijcem pa se je odpeljalo
Tole so podpisali, sedaj pa gospodarji zahtevajo rezultate. Vse ostalo so dimne bombe. Testiranje bodo ukinili, ker je baje nezanesljivo, hkrati pa taisto testiranje uporabljajo kot pokazatelja rasti okužb in osnovo za ukrepe. Res je diktat manjšine -vladnih ljudi nad državljani

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.591
11.664
113
kod Džej-Zija
Naj se ti na tem mestu še enkrat zahvalim, ker nalepiš tvit, potem pa njegovo (nebulozno) vsebino še enkrat pretipkaš, da slučajno ne bi zgrešili zgrešene poante. Kudos!

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.000
-5.253
113
Avstrijcem pa se je odpeljalo
Ampak zanimivo, kako jim okužbe poskakujejo kljub striktnim upoštevanju pct ukrepov, pa nošenju ffp2 mask. Pa nebalkanski miselnosti, pa drugemu ustavnemu sodišču, pa kazanju in preverjanju kode vsepovsod.

Ampak nč bat, ko bodo dosegli 70% precepljenost, bodo pa odpravili vse ukrepe, tako kot jih bomo tudi mi, nam je obljubil Janša :valjamse:.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.645
1.028
113
49
KR
Res me zanima, od kje je nebalkanska miselnost v Avstriji, pa kdo je to rekel. Balkancev je več v Avstriji, kot Albancev v SLO. Zdej pa preračunejte, matematičarji.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.118
6.123
113
V Danski, Singapurju, Islandiji, Izraelu, Irski tudi ?

Tile BalkanciTM res niso od muh !

A ni zanimivo..2/3 Evrope precepljene, pa imamo rekordne številke, baje zaradi tistih nekaj necepljenih. A če bi bili vsi necepljeni letos, bi pa imeli še 5x več okužb in pacientov ali kako?

Ideja, da se proti pandemiji bori s kršenjem osnovnih človekovih pravic je nora.In ljudje temu ploskajo v podporo !

Car

POSTman
4. avg 2007
8.652
2.495
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ko bodo v miru, počasi povečerjali ( v bistvu so že, samo Kreka še čakajo), se bo Đoni vsedu v avto in se odpeljal Urški v objem, po poti bo pa še malo čivkal. Siti in zadovoljni Krek pa nam bo razložil, kar je Janezek že popoldne naumio....

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.000
-5.253
113
Res me zanima, od kje je nebalkanska miselnost v Avstriji, pa kdo je to rekel. Balkancev je več v Avstriji, kot Albancev v SLO. Zdej pa preračunejte, matematičarji.
Vprašaj tiste, ki so zadnjih nekaj mesecev to stalno nabijali. In za nižjo stopnjo okuženosti navajali, kako se v avstriji po nebalkansko držijo vladnih ukrepov, pa kako vsepovsod striktno preverjajo pct pogoje, pa kako nosijo ffp2 maske...

Očitno pct pogoj ne deluje, če okužbe rastejo tam, kjer se teh pogojev strogo držijo.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.645
1.028
113
49
KR
Ko bodo v miru, počasi povečerjali ( v bistvu so že, samo Kreka še čakajo), se bo Đoni vsedu v avto in se odpeljal Urški v objem, po poti bo pa še malo čivkal. Siti in zadovoljni Krek pa nam bo razložil, kar je Janezek že popoldne naumio....
Upam, da Krek nau šu srat tle v Kranj, ker če ne jutri ne bo vode, ker bo kontaminirana.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Hanzi in jendomen

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.645
1.028
113
49
KR
Vprašaj tiste, ki so zadnjih nekaj mesecev to stalno nabijali. In za nižjo stopnjo okuženosti navajali, kako se v avstriji po nebalkansko držijo vladnih ukrepov, pa kako vsepovsod striktno preverjajo pct pogoje, pa kako nosijo ffp2 maske...

Očitno pct pogoj ne deluje, če okužbe rastejo tam, kjer se teh pogojev strogo držijo.
Ma sej vsi vemo, da nič ne deluje, niti necepljenje, niti cepljenje, sam vseen bi lahko probal držat skupej, ne pa da se kregamo. Vsak nej počne kar njemu paše. A ni tko?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

guardy

Guru
3. avg 2007
8.560
1.145
113
Obišči stran

Sem bil tam prejšnji teden za praznik, obisk groba ter tankanje. Jaz nisem opazil fpp2 mask, še navadnih niso nosili, na pumpi 90% brez. Preverjanja nikjer, edino za čez mejo je hotel PCT potrdilo, za osebno ko sem mu molil me je napizdu :D

btw: na šetnji čez center Beljaka sem mislim da samo eno familijo slišal govorit nemško, vse ostalo sem zastopil :)

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in p4pe