Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.770
10.122
113
Tisti, ki se ne cepijo, so verjetno tisti, ki se do danes niso okuzili, kar pomeni, da so se drzali pravih ukrepov. Ce ti danes ne spostujejo vladnih ukrepov je zato, ker jim vlada v zahvalo za leto in pol neokuzbe, jemlje svobodo, med tem, ko po drugi stran dovoli okuzenim cepljenim, da mirno hodijo naokoli.
Ti še kar upaš a nede. To, da nisi še fasal pripiši samo sreči.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.770
10.122
113
Še en šamar okol kepe.

Slej ko prej pridejo računi za zajebavanje naroda v mozak. Tole bi bilo lahko pod streho že zdavnaj, pa je Hojsi rajši sral po ustavnem sodišču. Zdej se bodo pa najprej med sabo požrli. Kacin že žuga zdravstvu, pa ravno on je zafural cepilno kampanijo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Zakaj fejk? Ni še sprejet in objavljen. O tem se pogovarjajo danes na Brdu. Plus obvezno delo od doma za tiste, ki jim delo to omogoča pa najbrž še kaj. Kaj bodo zares sprejeli pa se pustimo presenetiti...
"Odlok" je včeraj zvečer zaokrožil po Fb - to da si ga je "nekdo" pripravil za danes z včerajšnjim datumom je BS!

Pa če smo že natančni - seja vlade danes na Brdu BO popoldan in zvečer, tako da pred Odmevi in 24kur zvečer ne bo nič jasno. Vprašanje kateri bo "popustil" in kateri ne bo "odstopil". ;)

• Všeč mi je
Reactions: SamSvoj

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
"Odlok" je včeraj zvečer zaokrožil po Fb - to da si ga je "nekdo" pripravil za danes z včerajšnjim datumom je BS!

Pa če smo že natančni - seja vlade danes na Brdu BO popoldan in zvečer, tako da pred Odmevi in 24kur zvečer ne bo nič jasno. Vprašanje kateri bo "popustil" in kateri ne bo "odstopil". ;)

Zdaj si pa preveč natančen.

Če sem prav razumel, bi te zdeve morale zaključene na včerajšnji vladi, vsaj tako se je pričakovalo. Najbrž so bili zato tudi papirji narejeni na včerajšnji dan. Običajno se tako dela. Očitno je globoko grlo zapelo malo prehitro.
Hočem samo rečt, da je razglasitev epidemije dejansko na mizi.

Je pa tudi čisto možno, da je fejk. FB je pač FB.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.118
6.123
113
Slej ko prej pridejo računi za zajebavanje naroda v mozak. Tole bi bilo lahko pod streho že zdavnaj, pa je Hojsi rajši sral po ustavnem sodišču. Zdej se bodo pa najprej med sabo požrli. Kacin že žuga zdravstvu, pa ravno on je zafural cepilno kampanijo.
Kot je nekdo vceraj tukaj napisal. Kdo je minister, da bo javno govoril, da so dolocene dejavnosti nenujne za drzavo in jih treba zato zapreti. Ce zanj, torej ministra niso nujne, so pa izjemno nujne za tistega, ki mu ta dejavnost prinasa vir prezivetja.
Že vidim vzorec
Sodisce: Prepoved ponujanja blaga in storitev je neustavno

vlada danes: zapre nenujne dejavnosti

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.721
4.963
113
in veljal bo v ponedeljek od 0:00 naprej...
Lockdown za necepljene, meni bi prav prišlo malce oddiha... :)
Sem cepljen, ampak mi je v bistvu popolno vseeno kaj se odločijo, RAZEN, da otrok NE zaprejo v šolanje od doma.
Uvedi obvezno cepljenje za stare, omeji jim stike (nobenih toplic in podobnih neumnosti, kjer so prvi v vrsti), otroci v šolo, gospodarstvo na delo od doma, kjer lahko, ostali po starem.

Še vedno je jasno, da boolnice polnijo večinsko stari ljudje in mnogi med njimi niso cepljeni. Ampak tolkli bomo po otrocih.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.669
2.639
113
Tisti, ki se ne cepijo, so verjetno tisti, ki se do danes niso okuzili, kar pomeni, da so se drzali pravih ukrepov.
Ah dej no, kako si pa v to lahko prepričan? Aja, samo tvoja predvidevanja. Napačna, spet. Če niso, pa vrži za to kakšne dokaze na plan. Jaz jih namreč poznam že kar nekaj, ki so se okužili, niso pa cepljeni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.172
7.603
113
pri taščici
Na LGDG je danes rekel da 20% odraslih.
Tudi ce se do novega leta nihce vec ne cepi, bomo (ste) po novem letu vsi odrasli prebloleli ali cepljeni. Razen tisti za katere nam boste placeval najemnino groba.
V petek in soboto je bilo v Rakičanu noc carovnic. Kljub temu da je bil pct pogoj za vstop, da si test lahko opravil pred vstopom, sem preprican da vsaj cetetina obiskovalcev starejših od 12 let ni imela veljavnega PCT.
Glede na gneco ki je bila ze na parkirišču in pred vhodom, sem se samo naprej odpeljal.
Bojim de da je bilo vsaj 5% obiskovalcev okuzenih
Sem stejem tudi tisto tretjino "zbolelih" ki sicer izpolnjujejo pogoj C.