Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.402
327
83
No vidiš.
Jaz sem ti podal rešitev, ti pa iščeš probleme. V redu, išči probleme še naprej. Poznam take ljudi, škoda tudi sekunde časa za njih.
Pa na vseh petrolih lahko tako plačaš? Khm...jaka rešitev...poznam take ljudi, ki upajo na rešitve in nimajo odgovora na vse kombinacije, ter čez noč spremenijo odlok.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.490
1.968
113
Kaka drama okol tankanja. Ti bo pa že kdo ven prinesel pos terminal in račun, sej ni 200m do blagajne.

Bolj zanimiva je situacija z zapori.Nimaš PCT ja, ne moreš v keho :)

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.829
395
83
Vipavska dolina
khm, vsi tudi nimajo bančne kartice za plačevanje oz. jo ne znajo uporabljati, nimajo pametnega telefona da bi plačevali preko aplikacije pa ne izoplnjujejo PCT.
Rad bi videl prvi primer ko bo nekdo natankal pa ne bo izpolnjeval PCT-ja :)

• Všeč mi je
Reactions: Car

sad

Guru
24. avg 2007
21.741
10.357
113
Kaka drama okol tankanja. Ti bo pa že kdo ven prinesel pos terminal in račun, sej ni 200m do blagajne.
Tip nas jebe v glavo. On BI TANKAL (in takrat mu dol visi za PCT in ga ne skrbi za nobenega inšpektorja), ko bi moral plačat direkt na pumpi z aplikacijo, pa kar naenkrat postane PCT problem.
Take so včasih nabutali, pa so potem dali mir. Če ni bilo dovolj, pa še enkrat. Tudi najbolj butasti so se naučili, da je bolje mir dat.
Na netu imajo pa vsi pravico do tipkanja. Največ kar se mu bo pa zgodilo je pa to, da bo dobil bolečine v zapestju.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.402
327
83
Tip nas jebe v glavo. On BI TANKAL (in takrat mu dol visi za PCT in ga ne skrbi za nobenega inšpektorja), ko bi moral plačat direkt na pumpi z aplikacijo, pa kar naenkrat postane PCT problem.
Take so včasih nabutali, pa so potem dali mir. Če ni bilo dovolj, pa še enkrat. Tudi najbolj butasti so se naučili, da je bolje mir dat.
Na netu imajo pa vsi pravico do tipkanja. Največ kar se mu bo pa zgodilo je pa to, da bo dobil bolečine v zapestju.
Nabutat ja...pa si bil kdaj nabutan, al si puklast?

sad

Guru
24. avg 2007
21.741
10.357
113
Takih low level ljudi se izogibam kot se le da.
Sem ti lepo napisal. Egoistična svinja, ki ji ni mar za nobenega, razen zase, pri tem pa išče še direktno korist zase in ne bi plačal, kar je ukradel.
Mene bi bilo sram do dna, ampak vem, da ti ne vidiš nobene težave v tem.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.402
327
83
Takih low level ljudi se izogibam kot se le da.
Sem ti lepo napisal. Egoistična svinja, ki ji ni mar za nobenega, razen zase, pri tem pa išče še direktno korist zase in ne bi plačal, kar je ukradel.
Mene bi bilo sram do dna, ampak vem, da ti ne vidiš nobene težave v tem.
Aja, ker pri tankanju ne hebem pct, ker je res egoistično in smrtno nevarno ko nadenem rokavičko in tankam na prostem ob večji razdalji kot je 1.5m. Res sem egoist, al si ti, ker na druge tako gledaš?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Seveda lahko NEcepljenci hodijo po bencin..
Posnetek zaslona 2021-09-13 205254.png

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.829
395
83
Vipavska dolina
Rabim petrolej za kosilnico, te ročke so ponavadi tudi zaklenjene...

Glej lahko se prerekamo do onemoglosti, necepljeni smo egoisti, brigamo se samo zase in nam dol visi za vse ostale. Cepljeni so pa ubogi ker jih prisilno stavijo pod ukrepe kateri bi morali prizadeti zgolj necepljene. Še par nepar v jugi je bil bolj prizanesljiv od teh bedarij katere se vsaketoliko zmišljujejo naši voditelji s stroko. Kolikokrat smo imeli ključnih 14 dni, pa lockdowne ki to niso bili nitio L od lockdowna.
Če bi hoteli nekaj narediti bi naredili drastično, sedaj pa vsakič predlagajo in uveljavljajo vedno znova butaste primere. Zakaj je enkrat tako, drugič pa drugače pa spet vedo zgolj oni.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.402
327
83
Uf, na alter vprašaš katero mleko kupit, pa bo 30 različnih mnenj, kje je še potem kruh, moka, meso...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.884
595
113
42
povsod malo
Danes gledal trole na bavarcu.
Že brez skeniranja QR kode traja 5-10 sekund na potnika da vstopi se pofočka na terminalu in gre naprej. Tole s QR je pa pa... se obrača okoli če ne držiš telefona naravnost... nekaj blešči od ekrana... Traja, da se poskenira 1 kodo kaj šele 100.