Upam da maš vsaj kantico testirano, če že ti nisi.Še vedno sicer ostane 100% legit opcija da pošlješ 12 letnega mulca s kantico po bencin.
"točenje goriva je dovoljeno samo v atestirane posode ali sode"
Upam da maš vsaj kantico testirano, če že ti nisi.Še vedno sicer ostane 100% legit opcija da pošlješ 12 letnega mulca s kantico po bencin.
To je nova Slovenija za novo tisočletje. A ni fajn?Danes gledal trole na bavarcu.
Že brez skeniranja QR kode traja 5-10 sekund na potnika da vstopi se pofočka na terminalu in gre naprej. Tole s QR je pa pa... se obrača okoli če ne držiš telefona naravnost... nekaj blešči od ekrana... Traja, da se poskenira 1 kodo kaj šele 100.
Pa dajte jim svetovati za vse možne kartice, da ne bodo hodili položnic plačevati.Ena zanimiva od danes:
17 letni fant, ki je zaradi okuženih kolegov sumil, da je tudi on okužen z Covid je šel v ZD na testiranje.
V ZD so mu najprej dali položnico in je moral plačat na Pošto (gotovina).
Z potrdilom je šel potem na testiranje
Po novem bo za na Pošto PCT torej se ne bo mogel testirati
Pa za cigarete ti tud odgovarjajo proizvajlci pri morebitnih stranskih učinkih?A veš, ko bo nekaj uzakonjeno potem ne bo več po svoji izbiri oz sam kriv za vse.
Kar se mene tiče, če uzakonijo potem se bom cepil ampak na odgovornost koga drugega, ne svojo. Niti za ošpice nisem bil, je doktor odsvetoval, zdaj za tole ne vem, če pride do reakcije bo nekdo odgovarjal. Pa naj tam zaradi.mene napiše JJ ali JP ali MK, mi je vseeno, sam jaz se prostovoljno ne bom. Še posebej ob takih limonadah kot jih zadnje čase izjavljajo.
No cigarete sem nabavil, za en mesec ker jim ne verjamem da bo zgolj 14 dni...
Sem pa pozabil vprašat kako bo s tankanjem![]()
Upam da maš vsaj kantico testirano, če že ti nisi.
"točenje goriva je dovoljeno samo v atestirane posode ali sode"
Ne samo da piše, tudi slike so gor kaj povzroča kajenje. Ko prižgem vem kaj me lahko doleti, kaj je pa na cepivu? Če ni nič, je varno, torej zakaj ne bi nekdo jamčil da ne bo stranskih učinkov?Pa za cigarete ti tud odgovarjajo proizvajlci pri morebitnih stranskih učinkih?
Bo pac mel e bancništvo in bo tam izpolnil ali poskeniral.poloznico.Ena zanimiva od danes:
17 letni fant, ki je zaradi okuženih kolegov sumil, da je tudi on okužen z Covid je šel v ZD na testiranje.
V ZD so mu najprej dali položnico in je moral plačat na Pošto (gotovina).
Z potrdilom je šel potem na testiranje
Po novem bo za na Pošto PCT torej se ne bo mogel testirati
Zakaj?Samo javnim delavcev bo super fajn sedaj. Pol manj dela za isto plačilo, kdo to ne bi hotel.
Ne samo da piše, tudi slike so gor kaj povzroča kajenje. Ko prižgem vem kaj me lahko doleti, kaj je pa na cepivu? Če ni nič, je varno, torej zakaj ne bi nekdo jamčil da ne bo stranskih učinkov?
Ne samo da piše, tudi slike so gor kaj povzroča kajenje. Ko prižgem vem kaj me lahko doleti, kaj je pa na cepivu? Če ni nič, je varno, torej zakaj ne bi nekdo jamčil da ne bo stranskih učinkov?
Grafenov oksid je definitivno notri, poleg tega so še feriti.
Jamčiti odsotnosti stranskih učinkov ti ne more nihče, tudi pri običajnih zdravilih in cepivih ne. Recimo lekadol: si vedel, da pretirana uporaba močno vpliva na jetra? Poznam primer, ko je model fasal transplantacijo zaradi pretirane rabe lekadola. Se kdo zaradi tega meče ob tla? Aja, seveda ne, lekadol je preizkušeno zdravilo in točno vemo, kakšni so stranski učinki. Pri Vaxzevrii ti pa lahko po enem letu zraste tretje oko oranžne barve. Ker brihtoli tipa AndY trdijo, da je to genska terapija. Čeprav ni.
Spomni se na kancerogenost etanola naslednjič, ko boš preveč piva po grlu zlil. Ker ni videti, da bi se antivaxxerji izogibali popivanju. Pa so tu razlike v količini takšne, da je tvoje obešanje na etanol prav smešno.Notri je zanesljivo etanol (kancerogena snov) in v vektorskih cepivih zagotovo GSO. Piše na tehničnem listu od cepiva.
Drugače če te boli glava in vzameš lekadol se ne sekiraš za jetra oz. če se, ga ne vzameš in te boli glava (odvisno koliko te boli). To da aspirin dela luknjo v želodcu in lekadol v jetrih je pa splošno znao dejstvo, celo na navodilih imaš o tem opozorila.
Če se greš cepit je pa velika verjetnost (uradno večja od 1:10) da fašeš vročino, če si v dobri kondiciji (imunski sistem) skoraj gotovo vročino nad 38C kar pomeni da te trese/mrazi in moraš vzet eno od prej omenjenih zdravil. Za skupino ljudi z dobrim imunskim sistemom je torej nekako večja možnost da dobiš vročino od cepljenja kot pa od covida, in v tej točki bi vsak malo premislil in okleval.
A je bila taka drama tudi ko je bilo treba mladiče cepit?Pri tem pozabljate na skoraj "prisilno" cepljenje, katerega izvaja država. Cigarete ti država ne ukazuje, da moraš kaditi. Tudi Petrol ne zahteva prisilno tankanja goriva. Dokler država še ne uzakoni obveznega cepljenja, me ne brigajo stranski učinki. So moja briga takrat, če se cepim.
Ko država reče "sedaj je obvezno cepljenje" je obrnila list na drugo stran, kjer z drobnimi črkami pišejo posledice, katerih se nikakor ne morem izogniti. Takrat je odgovornost na strani "cepitelja".