Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.442
1.486
113
Znanka, sicer diplomirana ms, je rekla, da zaradi nje lahko vlecemo korono se 10 let, da odplaca kredit. Ker dela na ne covid oddelku, a covidom nima nic, dodatke pa vseeno dobi. Obiskov, ki jih peglajo, tudi ni. Takega miru in malo dela baje ni bilo nikoli.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.402
327
83

A potem bo tudi 1 teden veljal ta test, tako, kot za šolnike, saj test je enak?

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: mirsi

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Ignorirajte očitno diskriminatorne in neustavne odloke.

Izsiljevanje staršev na nove možne načine z razlogom, da se starši šoloobveznih otrok podredijo sistemu in sistemskemu cepljenju. Ni čudno, da se je ministrica za šolstvo izognila odgovornosti z vprašljivo okužbo..

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
ja pa dobr, sej to je blo že lansko leto, da se šolarje prevzema in oddaja pred šolo... predstavljeno je pa kot cel projekt.

me zanima, koliko dolgo bojo vzgojiteljice v vrtcih oblačile po 5 tamalih naenkrat, k bojo starši hkrati prišli ponje...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
1 uro sprehod pa traja 15 minut, ker veliko sončkov precej zebe. Je hudič ko si vajen bit na 26st. 24ur/dan

jao, kakšen butast post.

kaj ima veze s korono?

a si fouš sončkom, ker imajo veliko starševske ljubezni al kaj je tak point da se zdej pljuva po "sončkih". pa berem drugo temo, pa spet eni sončki omenjeni... se mi ne ljubi it preverjat, ampak pomoje si se tudi tam ti oglasil... očitno ti nisi bil sonček in te foušija jeb.e.

• Všeč mi je
Reactions: PHOBiA in jonny77

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
ah, tipičen šankovski odgovor.

ne da bi izboljšali pogoje dela, raje jim pokažimo vrata.
Ne bluzi!
Živim z bivšo vzgojiteljico, pol njenih kolegic so ali vzgojiteljice ali učiteljice v OŠ!
Brcal bi jih v rit, ker ena ni normalna.

Če ne zmore, naj se zmeni z ravnateljico, če se ne more, naj gre drugam - preprosto!

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15