Izsiljevanje staršev na nove možne načine z razlogom, da se starši šoloobveznih otrok podredijo sistemu in sistemskemu cepljenju. Ni čudno, da se je ministrica za šolstvo izognila odgovornosti z vprašljivo okužbo..
Kako jih pa oblačijo/slačijo ko gredo na sprehod?me zanima, koliko dolgo bojo vzgojiteljice v vrtcih oblačile po 5 tamalih naenkrat, k bojo starši hkrati prišli ponje...
Ko gredo na sprehod sta obe vzgojiteljici in gredo vsi naenkrat. Ali pri vas starši tudi vsi naenkrat pridejo po otroke?Kako jih pa oblačijo/slačijo ko gredo na sprehod?
Problematizirate čisto enostavno zadevo. Zadaj je nešteto nerešenih problemov.ja pa dobr, sej to je blo že lansko leto, da se šolarje prevzema in oddaja pred šolo... predstavljeno je pa kot cel projekt.
me zanima, koliko dolgo bojo vzgojiteljice v vrtcih oblačile po 5 tamalih naenkrat, k bojo starši hkrati prišli ponje...
1 uro sprehod pa traja 15 minut, ker veliko sončkov precej zebe. Je hudič ko si vajen bit na 26st. 24ur/danKako jih pa oblačijo/slačijo ko gredo na sprehod?
Problematizirate čisto enostavno zadevo. Zadaj je nešteto nerešenih problemov.
Vedno lahko gredo v UKC za strežnico (medicinska sestra pač ne more bit), ali pa v LIDL filat police,...jest nič ne problematiziram.
samo še eno skrb več sem izpostavil za pomočnice vzgojiteljic, ki so že tako na 100%.
Zjutraj je velikokrat samo ena z njimi, predno pride še druga, kako bo skakala not in ven sama in ene pustila v sobi same?Kako jih pa oblačijo/slačijo ko gredo na sprehod?
1 uro sprehod pa traja 15 minut, ker veliko sončkov precej zebe. Je hudič ko si vajen bit na 26st. 24ur/dan
Prosto po McGiverjevo: Če ne zmorejo gredo lahko za strežnice ali pa filat police v LIDL.Zjutraj je velikokrat samo ena z njimi, predno pride še ena pomagat, kako bo skakala not in ven sama in ene pustila v sobi same?
Vedno lahko gredo v UKC za strežnico (medicinska sestra pač ne more bit), ali pa v LIDL filat police,...
Zjutraj je velikokrat samo ena z njimi, predno pride še druga, kako bo skakala not in ven sama in ene pustila v sobi same?
Ne bluzi!ah, tipičen šankovski odgovor.
ne da bi izboljšali pogoje dela, raje jim pokažimo vrata.
No tako sem mislilne velikokrat, vedno je od odprtja pa do 8.00 - 8.30h samo ena z njimi. ker potem pride druga, ki potem potegne do 17h.