Na sledilniku je podatek hospitaliziranih 623, dejansko rahel dvig in ne padec.Število okužb je zopet padlo v primerjavi s prejšnjim četrtkom, število hospitaliziranih je padlo na 619, ICU pa na 117.
Na sledilniku je podatek hospitaliziranih 623, dejansko rahel dvig in ne padec.Število okužb je zopet padlo v primerjavi s prejšnjim četrtkom, število hospitaliziranih je padlo na 619, ICU pa na 117.
Zaenkrat ne veljaUradno papir takega laboratorija ne velja nič, kar je srž problema.
Zanimivo. Pa si imel pozitiven PCR? Jaz nisem imel nobenih simptomov, protiteles pa 10,9Jaz sem prebolel z izredno milim simptomom (tri večere rahlo polna glava), pa imam komi kaj protiteles. Na izvidu je pisalo negativno, cifra pa 0.178, meja za pozitivno pa 1 - nekaj takega.
Ma če nas spet strpajo v kartanteno bom ponorel. Sicer midva imava pozitiven test, oba mlajša mulca imata zavedene simptome, starejši pa ne, ker je sestra v isti ambulanti rekla, da če še tavelik dobi, da ni treba nič klicat, itak so bli prazniki. Spet bodo po stari navadi naredil cel cirkus iz tega.Ja itak. Doma imam tri osebe, ki so 99,9% bile v stiku z virusom, zelo verjetno do so bolezen prebolele asimptomatsko (karkoli že to pomeni ), testov pa niso delali, ker se "šteje da so družinski člani tudi okuženi". Teoretično lahko tamala pride iz šole in gremo v karanteno. Jaz ne grem, pa če se mi sam Hojs na vratih prikaže, ko ga jebe.
Fuknjeno skratka.
Ja bi pričakoval, sem pa ujel da je nekdo iz takega razloga dobil kazen, ker izjava menda naj ne bi veljala. A je kje dodobra obrazloženo tole, nekaj sem iskal pa ne najdem.Izjava seveda velja. So ljudje, ki nimajo avtomobilov, pa morajo nekako priti do doma, kajne?
Meditacija baje pomaga ... na tla vsest s prekrizanima nogama, roke pod kotom 90° glede na trup in palca in kazalca v znaku Ok z rokama v luft, pa vdih, izdih parkrat in nato ... Ommmmm ... večkrat ... poročaj če deluje ...Ma če nas spet strpajo v kartanteno bom ponorel....
Zanimivo. Pa si imel pozitiven PCR? Jaz nisem imel nobenih simptomov, protiteles pa 10,9
Jaz si lahko tako razlagam, vprašanje pa je kako si bo on. Ali naj rečem da samo preverjam če opravljajo svoje delo?
Itak da grem domov, ampak moraš tudi dopovedat policaju da si parkiral stran od podjetja. Zdaj verjetno je da moraš priti do avta, ampak a bo on razumel tole ali bo smatral da se ti sprehajaš naokrog, pač da prideš do avta.
Odkar je ta policijska ura, dejansko nisem šel niti tankat, niti na bankomat ali karkoli, zgolj v avto in domov. Je pa res da enkrat je avto na parkirnem od podjetja, drugič pa pol kilometra stran.
Upam da ne bom doživel te prigode da bi jim moral pojasnjevat zakaj se sprehajam do avta. Je pa to vsaj v isti občini, čeprav zdaj prehodi med občinami niso problem.
To te ni skrbelo celo zimo v gospodarstvu, ko so okužbe šle v nebo, kajne?Po sicer povsem nereprezentativnem vzorcu, lahko sodim da so okužbe v šolstvu dejanski problem. Dobivam obvestila, da so razredi v karanteni, da so okužbe med zaposlenimi, ...
Po sicer povsem nereprezentativnem vzorcu, lahko sodim da so okužbe v šolstvu dejanski problem. Dobivam obvestila, da so razredi v karanteni, da so okužbe med zaposlenimi, ...
Mene vseskozi (tudi celo zimo) skrbi neodgovorno in nespametno obnašanje posameznikov (ki ga pa plačujemo vsi).To te ni skrbelo celo zimo v gospodarstvu, ko so okužbe šle v nebo, kajne?
Carica!Mene vseskozi (tudi celo zimo) skrbi neodgovorno in nespametno obnašanje posameznikov (ki ga pa plačujemo vsi).
Jaz redno delam (nekaj od doma, nekaj na lokaciji) pa se še nisem okužil (pa smo tudi v službi imeli okužbe).