Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.143
2.513
113
Pomurje
Bolj kul in fajn je, ko nas 1,2 milijona C hodi okrog in si govori mi smo cepljeni in se ne bomo testirali tudi če smo šrkavi in brez ukusa, saj zato smo se cepili.

V obe strani človek mora biti odgovoren, le da C ne rabi niti boln iti na T, "zdrav" pa mora tudi zdrav iti na T

Ted

Guru
8. sep 2007
1.721
595
113
Bolj kul in fajn je, ko nas 1,2 milijona C hodi okrog in si govori mi smo cepljeni in se ne bomo testirali tudi če smo šrkavi in brez ukusa, saj zato smo se cepili.

V obe strani človek mora biti odgovoren, le da C ne rabi niti boln iti na T, "zdrav" pa mora tudi zdrav iti na T
Edino pravilno je, da gre vsak s simptomi na PCR.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe in Matey

Car

POSTman
4. avg 2007
8.652
2.495
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Skor ne morem verjet, da se celo strinjava. Mulci imajo poln kufer lockdownov in žuganja. Tastari smo se mel šanso cepit in to je to. Razni BuDiji in podobni pa naj se zaprejo v kevder.
Tud jaz in moja imava poln kufer lockdownov in podobnega s.ranja. Pa sva šla na eno podobno žurko pred praznikom. Kar precej jih je pozitivnih, med njimi tudi jaz. Mi je žal? Ne! Enkrat bo pač vsak fasal. Zaenkrat prebolevam ok, upam, da se ne bo poslabšalo. Sem pa cepljen...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.292
4.730
113
Tud jaz in moja imava poln kufer lockdownov in podobnega s.ranja. Pa sva šla na eno podobno žurko pred praznikom. Kar precej jih je pozitivnih, med njimi tudi jaz. Mi je žal? Ne! Enkrat bo pač vsak fasal. Zaenkrat prebolevam ok, upam, da se ne bo poslabšalo. Sem pa cepljen...
Z čem so te cepili, ker zaenkrat slišim ,da večino fašejo tisti z Astro in pa Jonsonom

Ted

Guru
8. sep 2007
1.721
595
113
Kako je bilo s PCT preverjanjem? Imate/imam?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.673
2.642
113

Upam, da ta "77" v tvojem nicku ne pomeni glih IQja... čeprav na momente se mi zdi še ta številka občutno previsoka. Smisel cepljenja je tudi v tem, da če že zboliš, nimaš nekih simptomov in tudi če boš nekoga drugega okužil, tudi tisti drugi ne bi imel nekih hudih simptomov, če je tudi on cepljen in tako po verigi naprej. Seveda so nekateri tolko egoistični, da morajo bit nekj posebnega, potem se pa veriga podre. Malo poštudiri, zakaj naj bi se cepil ti in še 90% ostalih, pa svoj ego malo v klet pospravi.

• Haha
Reactions: jonny77

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.143
2.513
113
Pomurje
Vklopi obe polovici možganov.
To kar si napisal o cepivih je čista laž. Demantirana vsaki dan v Covid sledilniku.

Smisel je bil za prvih par sevov, delta je pa potamanila cepivo.

• Haha
Reactions: leibstandarte