Najbolj efektiven epidemiološki ukrep do sedaj !
11111
Pa:
Takoj za terasami.
Nazadnje urejeno:
Najbolj efektiven epidemiološki ukrep do sedaj !
Debata je bila o "pravni osebi".Jaz imam Revolut. Deluje brez problema in kakih dodatnih provizij, kar muči Hanzi-ja
Debata je bila o "pravni osebi".
Mesecno placujem, tako da vem.
Sem pa hotel tudi zase ze narediti placilo, pa vsaj v app pose da lahko dodam mbills mastercard in viso. In nimam nic od tega. Slikajte se.
Narobe si videl. Jaz imam dodano Revulutovo mastercard.Debata je bila o "pravni osebi".
Mesecno placujem, tako da vem.
Sem pa hotel tudi zase ze narediti placilo, pa vsaj v app pose da lahko dodam mbills mastercard in viso. In nimam nic od tega. Slikajte se.
Danes je izvršna oblast (vlada) postala tudi zakonodajna oblast (sicer v obliki odloka). Mar ni to napad na državo kot tako? Na ustavno ureditev?
Od danes je poanta cepljenja v tem, da nekdo lahko s krsenjem konvencij, resolucij, ustave in zakonov v R Sloveniji dela kar hoce. Od danes v R Sloveniji oblasti nima vec ljudstvo, kot je navedeno v Ustavi R Slovenije. In tega nekateri nocete in nocete dojeti.
Brihten si ti, jaz sem samo opisal izkušnjo. Nisem jaz parkiral in se me ne tiče. A bo zdej šlo.Aja zdaj se te pa ne tiče ampak brihten si pa ko 100 mater. Prepucavat se ne rabi nihče, Petrol naj naroči odvoz na stroške lastnika pa je rešeno. Če se bo potem že kdo prepucaval bo to lastnik neprimerno parkiranega vozila.
Ne poznam tvoje kartice, napisal pa si mastercard. Kar sem pa tudi jaz napisal..Narobe si videl. Jaz imam dodano Revulutovo mastercard.
Nope. Jasno sem povedal, da je neznana oseba parkirala osebno vozilo na naši majhni zelenici pred hišo. Res pa - kot tudi že prej izpostavljeno - nisem klical policije ampak mestno redarstvo. V roku cca.20min sta prišla dva redarja z enim jajčkom (VW UP?) in cca.10min kasneje še pajek.Da se ne boste vžgali pri odvozu s privat zemljišča: policija ne bo nič posredovala (Matey mogoče ste predstavili kot parkiranje na zeleni površini, pa "malo zamolčali" da je vaša)
Petrol dostavlja tudi na dom. Res pa je, da moraš vzeti malo več. Ko ne bom mogel več tankat na takih črpalkah zaradi tega, ker ročka za tankat nuca PCT, mi pripeljejo domov 1000l nafte. Prostor in cisterno imam.Kako je s točenjem goriva na črpalkah, ki nimajo osebja?
Šur šur, zato pa tudi pišeš izjave kot so "Ti sploh ne veš kaj pomeni privatni prostor." Ker nisi ti parkiral, se te ne tiče in ker si samo opisal izkušnjo. Zdaj je jasno, hvala za obrazložitevBrihten si ti, jaz sem samo opisal izkušnjo. Nisem jaz parkiral in se me ne tiče. A bo zdej šlo.