Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
Na vlakih danes zjutraj pogoja PCT nihče ne preverja, ker za to niso pristojni. Oni lahk samo opozorijo. Tako da tale naša vrla vlada točno ve, da je tale mega odlok nezakonit, ampak so ga vseeno zavestno sprejeli.
Od poslovnih subjektov opažam, da zaenkrat samo Petrol striktno preverja PCT (verjetno zaradi posiljevanja z njihovimi butastimi aplikacijami). Na OMV in MOL lahko tankaš brez problema (ti pridejo ven pokasirat). Gostinci pa že itak niti prej niso preverjali.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.453
9.811
113
No, aplikacija Na poti nikakor ni butasta. Me je ravno to dalo nazaj k Petrolu. Stopiš ven, poskeniraš QR kodo, tapneš potrdi in že tankaš. Ko natankaš se odpelješ. Bencinskega servisa nisem videl od znotraj že lep čas.
Je pa preverjanje PCT pogoja za tankanje seveda ena večjih gluposti, ki jih je sproducirala ta vlada, skoraj tam nekje v vrhu gore gluposti, z aerosoli in maskami na polju.

• Všeč mi je
Reactions: Car, R0KY in Matey

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Gostinci pa že itak niti prej niso preverjali.
Kakor kje! Včeraj sem na terasi bližnjega kafiča sploh prvič moral pokazati QuRac kodo, pa sem celo poletje na potovanjih in po gostilnah/lokalih. Enostavno je rekla, prosim dokazila o PCR, poskenirala z aplikacijo, se je posvetilo zeleno in potem je rekla: zdaj pa lahko naročite. ;)

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
No, aplikacija Na poti nikakor ni butasta. Me je ravno to dalo nazaj k Petrolu. Stopiš ven, poskeniraš QR kodo, tapneš potrdi in že tankaš. Ko natankaš se odpelješ. Bencinskega servisa nisem videl od znotraj že lep čas.
Je pa preverjanje PCT pogoja za tankanje seveda ena večjih gluposti, ki jih je sproducirala ta vlada, skoraj tam nekje v vrhu gore gluposti, z aerosoli in maskami na polju.
A imaš zaradi te super "enostavnosti" kaj cenejše gorivo?

Jaz vzamem ročko jo vtaknem v avto, po tankanju odložim ročko in na posu prislonim kartico. ;)

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.386
569
113
pa ti app direkt trga s klartice ali moreš nalagat dobroimetje?
Sem dobil info, da deluje samo kot dobroimetje, sedaj pa gledam na spletni strani, da sprejema tudi kartice? lahko vnesem revolut?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.536
3.616
113
Jaz se tega poslužujem že leto in pol. QR dela samo za fizične osebe. Če hočeš tankat na davčno št, moraš poiskat petromat, kjer je postavljen. Tankaš na bančno kartico. Je pa edino problem, če zmanjka papirja, potem moraš pa kot terorist vstopit v notranjost. :valjamse:

erikson

Guru
25. avg 2007
23.130
6.883
113
Na hitro ne najdem niti enega imena iz te CISP. Take stvari so zame BS!

Seznam oseb, ki jih je mogoče neizpodbitno povezati z delovanjem Civilne iniciative slovenskih pravnikov, je zelo kratek in zajema lastnico jezikovne šole Tjašo Vuzem in pravnico Martino Kos. Vendar pa se v povezavi s pismi, ki jih je pošiljala iniciativa, pojavlja še eno ime: Maja Jurić Ekart. Po preverjanju javno dostopnih podatkov smo ugotovili, da je v pravdnem oddelku Okrajnega sodišča v Ljubljani zaposlena sodnica s tem imenom in priimkom.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Kaj bi pa to imelo s cenejšim gorivom pa ne vem.
Ko si moral začet sam tankat - brez pomoči "tank majstra", so to upravičevali z zmanjševanjem stroškov in posledično ugodnejšo ceno goriva; torej če tudi osebe ne rabijo za kasirat, bi vas/nas lahko stimulirali s popustom. ;)

Imam nekje v trezorju novo-novcato nikoli uporabljeno Magna/Petrol kartico na firmo, ki smo jo naročili in ob pregledu "drobnega tiska" (plačilo za zbirni račun,...) samo zabrisali v trezor - ne hvala.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.916
2.467
113
Pomurje
V to ne dvomi nihče. Zahvalimo pa se lahko Andyju1 in njemu podobnim, ki vztrajno širijo še najbolj neverjetne blodnje kot dokaz, da bomo ob pikecu vsi umrli in da na pogreb pride Bill Gates osebno.
Zahvala gre tudi portalom kot so alter, ki vse to brez najmanjše cenzure omogočajo.
V čem pa misliš, da si ti drugačen od Andyja

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.888
7.414
113
pri taščici
Ko si moral začet sam tankat - brez pomoči "tank majstra", so to upravičevali z zmanjševanjem stroškov in posledično ugodnejšo ceno goriva; torej če tudi osebe ne rabijo za kasirat, bi vas/nas lahko stimulirali s popustom. ;)

Imam nekje v trezorju novo-novcato nikoli uporabljeno Magna/Petrol kartico na firmo, ki smo jo naročili in ob pregledu "drobnega tiska" (plačilo za zbirni račun,...) samo zabrisali v trezor - ne hvala.
Ne pozabiti da imas potem se bancno provizijo na plačilo.
Zadnja leta sem vneto zbiral pike za elektriko, (nekaj jurjev goriva letno) sedaj so ukinili pametno ugodnost ze elektriko in se bom najbrz poslovil od njih. Tako z nafto kot elektriko.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

krko

Guru
5. sep 2010
2.854
1.543
113
Zajeta slika.PNG