Včasih mene zadane pomilovanje ko tebe berem.....Noben vam ni fouš in uživajte.
Ste pa bedaki, če se boste vsi našopali na par bogih parkirišč z razdaljo pol metra med avtodomi.
Tako da glej, da ne boš pomilujočih pogledov zamenjal za foušijo.
Včasih mene zadane pomilovanje ko tebe berem.....Noben vam ni fouš in uživajte.
Ste pa bedaki, če se boste vsi našopali na par bogih parkirišč z razdaljo pol metra med avtodomi.
Tako da glej, da ne boš pomilujočih pogledov zamenjal za foušijo.
Ne morš tko obtoževat. To je tko, kot bi rekel za ta isti starejši par, da hodta vsak dan po sveže 2 žemlce v štacuno se gužvat in zarad tega jest ne morem v gostilno!?No, dej mi povej, če je normalno se v pandemiji nabasat na eno parkirišče, drug zraven drugega, stolčke ven in žurko udarit, kar se je dogajalo takrat spomladi v Izoli?
Recimo sem v naših krajih srečal starejši par z avtodomom tisti vikend in sta mi povedala, da gresta raje v manj zanimive destinacije, kjer je vse prazno, nobenega ne motita in njiju tudi ne. Da jima tudi na pamet ne pade, da bi se šla tja gužvat.
Zaradi zgornjih sta potem tudi onadva fasala prepoved. Oz. vsi smo fasali. Top, ne?
Ja seveda nekaj dela psiha nekaj pa potrebe. Npr jaz bi rabil žeblje pa jih 2 meseca ne morem iskat ker nisem podjetnik pa ploščice za kopalnico pa lepilo pa wc školjko pa še folijo za toplo gredo, semena... to so malenkosti, ki bi jih popoldan šel iskat v lokalno gradbeno trgovino, ki nima vse online pa še dobro je da vidiš kakšna je recimo wc školjka in ploščice.Prej sem bil v BTC-ju in takšne gužve kot je bila danes ne pomnim že nekaj časa. Delovalo je kot na kakšno predbožično soboto, vsi parkingi polni, še Atlantis garažna hiša ki je ponavadi prazna je bila napolnjena. Noro. Po moje da odprte občine + odprte trgovine pomeni da so iz cele Slovenije prišli nakupovat.
Vidiš, tud jest sem bil včeraj v BTCju. Najprej v Merkurju, potem v Zavasu, kake divje gužve v hali A ni bilo zaznat. Sem bil pa po sili razmer, ker mulc ne more glih bos in nag na prakso.Prej sem bil v BTC-ju in takšne gužve kot je bila danes ne pomnim že nekaj časa. Delovalo je kot na kakšno predbožično soboto, vsi parkingi polni, še Atlantis garažna hiša ki je ponavadi prazna je bila napolnjena. Noro. Po moje da odprte občine + odprte trgovine pomeni da so iz cele Slovenije prišli nakupovat.
Vidiš, tud jest sem bil včeraj v BTCju. Najprej v Merkurju, potem v Zavasu, kake divje gužve v hali A ni bilo zaznat. Sem bil pa po sili razmer, ker mulc ne more glih bos in nag na prakso.
Pa sej je jasno. Vceraj so sli na PCR teste vsi, ki so bili v soboto in nedeljo pozitivni na hitrih testih.Koliko novih teorij zarote se bo danes razvilo ko je šlo tedensko povprečje krepko gor ker polovica slovencv ne zna tega zračunat![]()
Priznam, sem.Si pozabil na praznični ponedeljek prejšnji teden?
Tisti, ki spremljajo tenis in branjenje ATP točk, bodo celo razumeli.Koliko novih teorij zarote se bo danes razvilo ko je šlo tedensko povprečje krepko gor ker polovica slovencv ne zna tega zračunat![]()
Tale poskok je zato ker je zdaj padel ven praznični ponedeljek. Zadnji teden smo gledli povprečje za (4 delovne dni, 2 vikedna in 1 praznik).
Zdaj smo pa spet na 5+2.