Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.839
113
Kaj pa če so dojeli (itak da so) in nič ne naredijo zato, ker jim tako ustreza?
Mogoče so pa dejansko tako glupi da adijo pamet in niso dojeli. Nedvomno jim je v interesu doseči določene cilje (visoka precepljenost itd.) kar bi veliko lažje dosegli z dobro oz. boljšo komunikacijo. Rezultati take slabe komunikacije so zgolj in samo slabe stvari, ki ne koristijo nobenemu tako da dvomim, da jim tako stanje ustreza in bi prej kupil scenarij v katerem so tako glupi, da jim ne uspe doseči lastnih ciljev kot pa da namerno delajo tako, da ne dosežejo lastnih ciljev.

odranoel

Fizikalc
8. dec 2020
223
62
28
Super bi bilo, če bi bilo pandemije konec v 2 mesecih, tako kot je preneslo tisto prvotno novico vse več svetovnih medijev.

Druga projekcija (Projekcija s skupnim prikazom) je napačna? Na njej ni označenega pada hosp. pod 1000, čeprav je trenutno 531 hospitaliziranih? Na projekciji št. hospitaliziranih ne pade pod 1000, vsaj ne v prvi polovici januarja?

odranoel

Fizikalc
8. dec 2020
223
62
28
Nisem mislil na napoved, ampak na to, da niso cifre za nazaj pravilno vpisali...Ali pa jaz to narobe razumem?:oops1:

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
Mogoče so pa dejansko tako glupi da adijo pamet in niso dojeli. Nedvomno jim je v interesu doseči določene cilje (visoka precepljenost itd.) kar bi veliko lažje dosegli z dobro oz. boljšo komunikacijo. Rezultati take slabe komunikacije so zgolj in samo slabe stvari, ki ne koristijo nobenemu tako da dvomim, da jim tako stanje ustreza in bi prej kupil scenarij v katerem so tako glupi, da jim ne uspe doseči lastnih ciljev kot pa da namerno delajo tako, da ne dosežejo lastnih ciljev.
Ti se kar tolaži s tem, da so glupi, pa da niso dojeli. :valjamse: Bi prej rekel da ti nisi še marsikaj dojel.
Govorimo pa o večjem številu ljudi, vsi visokoizobraženi, ki so se na nekaterih mestih že izkazali s svojo strokovnostjo. Ampak ne prideš na tak položaj,če si glup bi rekel.

O tem kakšni so njihovi cilji, pa nisva enakega mnenja tudi v delu, ki ga imenuješ "nedvomno".

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: javr

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
Se bo še zdaj kdo drl, da je treba stroko poslušat?
Katero stroko?
Združenje avtomehanikov, zobarje, fizioterapevte ali

Epidemiologe?

• Všeč mi je
Reactions: javr

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.988
426
83
Mene zanima kako PC pogoj zmanjšuje širjenje okužb? A ni tako, da tudi cepljeni lahko prenašajo virus? Pač take bedarije pa od stroke nisem pričakoval. Pa obvezno cepljenje. Medtem ko ogromno mednarodnih znanstvenikov trdi, da samo z testiranjem lahko zaznamo okužbe in približno sledimo okužbam. Od kje pol ta ideja o PCT-ju? Ne razumem te logike. Jst na 4.ga zihr ne grem več. Dost je tega sranja. Se pa rajš vsak dan testiram, se mi vsaj zdi nekak logično v temu kaosu

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
Ena logika bi bila da se itak morajo ovce prekuzit in koga se spusti v to - P ali C, ker ti “dokazano” ne bodo imeli tezkega poteka bolezni.

to je edina logicna razlaga in vidika zdravstvenih skrbi :)

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Izrael pravi (bolj točno njihov anti-vaxxerski Pandemic Response Team), da je C en kratkotrajen šit.

Kak mesec nazaj sem dal link, da gre efektivnost špikanj z vsako novo dozo vedno bolj dol, in so intervali špikanja vedno krajši. 9,6,3,1 ... 24/7 infuzija v roko je endgame.

Poleg tega ne more biti blagodejno za telo, da vedno znova dobivaš novo dozo spike proteina, ki dokazano ne ostane samo v delta mišici, temveč se širi povsod po telesu.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113

They’re not working for you​

Similarly, a “lockdown” is perfectly bearable for most people, if they think it serves a purpose. At this point I’m halfway split between thinking we’re all overlooking something, or the epidemiologists who convinced governments to panic are really as utterly incompetent as they currently appear to be. It’s a hard sell to me that a Paul Joseph Watson or Alex Berenson normiecon journalist can make a better assessment of a situation like this within days than the people who have spent decades studying this stuff, but that increasingly seems to be the case, as the days pass and literally nothing seems to happen.

But as the days pass and the apocalypse we were promised increasingly seems to be sorely lacking, there are two options worth considering: Either these people are really incompetent, or they’re not working for you and me. This is of course a question as old as government itself. It has always been a combination of the two problems, as Joe Schmuck you’re left wondering on a daily basis whether you’re being scammed or simply forced to submit to the will of idiots.
...

PC bi radi ?

P reče adijo po 6 mesecih...
You have to keep in mind that a government that threatens you with economic destitution for refusing a new medical procedure is not your friend. A vaccine mandate means saying “we’re quite happy to make you lose your house, your career, your colleagues, your ability to retire and overall just ruin your life, if you refuse to agree to a medical procedure that we think you should receive”. A government that attempts to get away with such a thing reveals itself to be directly hostile towards your interests. But now with the message they posted, they went a step further.

And yet, what you never really get, is transparency. You get no explanation how long this is going to last, what this “great reset” is going to entail or why we need to be forcibly vaccinated with vaccines that don’t stop transmission (even if we’ve already had the virus). You get no real critical reflection either, no explanation why Sweden hasn’t turned into a bloody pile of ashes yet. We receive no explanation either why we had to spend the entirety of 2020 avoiding infection with a virus, whereas it’s now apparently just fine to be infected with this same virus despite having received vaccines against it that were supposed to protect us.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
A jih kdo šteje oz dodaja na čedalje daljši seznam?

To je bilo že razloženo. Sedaj to več zaznavamo, ker se več poroča. Ko pa ni to razlog, pa gre verjetno za slabo kondicijsko pripravo igralcev, zlorabo poživil ali pa vpliv klimatskih sprememb. Po naključju je vse to ratalo bolj pogosto v 2021, predvsem v drugi polovici 2021. Zgleda delovanje nekakšne kozmične energije, da je več naključij. Razmišljam, če bi bil sedaj moment, da se zopet preizkušam z igranjem loterije. :sprasujemse:

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: spenstar in Ytbnd

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
Mene zanima kako PC pogoj zmanjšuje širjenje okužb? A ni tako, da tudi cepljeni lahko prenašajo virus? Pač take bedarije pa od stroke nisem pričakoval. Pa obvezno cepljenje. Medtem ko ogromno mednarodnih znanstvenikov trdi, da samo z testiranjem lahko zaznamo okužbe in približno sledimo okužbam. Od kje pol ta ideja o PCT-ju? Ne razumem te logike. Jst na 4.ga zihr ne grem več. Dost je tega sranja. Se pa rajš vsak dan testiram, se mi vsaj zdi nekak logično v temu kaosu
Ah, če so te trikrat prepričali, da se greš cepit, te bodo v četrto še lažje.

PC ne zmanjšuje širjenje okužb, tudi PCT ga ne. Saj to vidimo, da se okužbe širijo tudi v najbolj precepljenih državah, Romunija pa v zelenem.

PC pa deluje dobro pri kontroli in nadzoru prebivalstva (moraš povsod kazat kodo), dobro deluje pri prodaji cepiv, zmanjšujejo se človekove pravice, kar oblastnikom zelo ugaja.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.835
659
113
A jih kdo šteje oz dodaja na čedalje daljši seznam?

Tragično, ampak kaj ima to veze s to temo? Da se tebi zdi, da bi bilo lahko povezano s covidom ali najbrž s cepivi?

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.835
659
113
Jaz pa dvomim, da je to problem. Enostavno virus pač ni dovolj nevaren, da bi folk kar letel in nastavil rokico. Če bi kosila ebola bi zdaj že bili vsi pocepljeni.

Its just that simple.

Folk je nerazgledan, sebičen in brez empatije. Folk prebere naslov in ugane vsebino, novico pa prebere če so tri slikice in 1 stavek, če je več teksta, kot slik, se jim ne da več. Folku sta YT in FB merilo, ker tam lahko brez cenzure objavljajo tisti, ki vedo resnico!

V to kašico dodamo še splošno nezaupanje v strokovne inštitucije (ker korupcija in leta in leta spodkopavanja s strani politike), pa popolnoma nedoraslo in debilno komunikacijo, predvsem s strani politike, potem pa še s strani določenih strokovnih krogov, pa da bomo fer, še ščepec medijev s click-bait naslovi, in pridemo do situacije danes.

It's just that simple.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in Matey