Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.864
17.266
113
Točno ja. Čist sem pozabo, da bi tako izkoreninili covid v naši podalpski državi. :bonk:
No vidiš, saj gre. Predčasne volitve, kup stran vrženega časa in denarja, KULovci sestavijo koalicijo, Šarec bi nagovoril virus ter dodal kak svoj superioren humorni vložek pa bi bilo to to. :cool:

Za par mesecev dokler se ne bi spet skregali med sabo in bi Slovenija imela svoj deja vu :p

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.252
3.747
113
41
Lj
No vidiš, saj gre. Predčasne volitve, kup stran vrženega časa in denarja, KULovci sestavijo koalicijo, Šarec bi nagovoril virus ter dodal kak svoj superioren humorni vložek pa bi bilo to to. :cool:

Za par mesecev dokler se ne bi spet skregali med sabo in bi Slovenija imela svoj deja vu :p
Ampak vsaj v tem vmesnem obdobju ne bi noben škode delal in kradel, kar se zdaj dogaja.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.019
-5.355
113

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.507
3.850
113
davorinm.wordpress.com
Tale kr znatno povecan odstotek potrjenih okuzb v zadnjih nekaj dneh je mal "sumljiv".
Kot da bi namerno navijali obcutljivost testov in s tem "lazno" potrjenih okuzb, katerim pa ne bo sledila hospitalizacija.
Zatem bodo pa hvalili ucinkovist cepiv; "glejte okuzbe narascajo, hospitalizacije pa stagnirajo..."
Ja. Tvoja teorija je veliko bolj verjetna kot da se situacija ob ohladitvah slabsa.

Aja, sarkazem je bil.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.507
3.850
113
davorinm.wordpress.com
Še vedno ne razumem zakaj te pozitivne kot delež štejemo drugače kot je uradno priznano (delež od vseh testov) in se to tudi objavlja v medijih. Recimo uradno po EU nomenklaturi imamo delež pozitivnih prejšnji teden 3.1%, za primerjavo nemčija ima delež 6%+. Skatka tistih 30% PCR je totalno brezveze, sploh ker se ugotavlja da eni ne gredo na PCR teste in po drugi strani nam delež PCR testov dejansko pada in se očitno bo kmalu potrjevalo samo pozitivne na HAT torej bomo prišli počasi do 100%.

Skratka delež pozitivnih na PCR testih je totalno nemerodajen za kakršnekoli zaključke.
Če metodologija ostane enaka, potem dovolj jasno nakazuje trend gibanja epidemije.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.507
3.850
113
davorinm.wordpress.com
ne glede na vse zabluzene komentarje, ki jih Darjan tukaj piše, mu dam eno stvar prov: tudi cepljeni bi se morali testirati in oditi v karanteno

Šefica (cepljena) zbolela prejšnji torek. Imela bližnji stik z najbližjo sodelavko, ki ni šla v karanteno, ker je cepljena. Za vikend zbolela še sodelavka, sedaj čakamo kdo bo še šel po tej poti.
Cepljen ali necepljen. Zdrava kmecka pamet pravi, ce si imel tesen stik, ostanes doma in delas od doma. Ce te pa delodajalec sili, da prides na siht, bi te lahko vsaj prej testiral.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Matey

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.365
4.790
113
Daj nehaj z tem PCT ukrepom.
Samo v bolnici to preverjajo, ostalo je pa itaq brez kontrole v zahvalo našemu ustavnem sodišču.
Baba me že jezno gleda, ker se je šla testirat, pa za pot na Hrvaško nobene kontrole, za pot nazaj bo pa po vsej verjetnosti isto.

Saj ljudje niso glupi, če vidijo da lahko pridejo brez papirja vsepovsod.

• Haha
Reactions: jonny77

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.593
7.264
113
V bolnici? Tam ravno ne, sem bil pri dohtarju prvi ali drugi dan, po famoznem PCT ukrepu - ko je še kao veljalo, da rabiš, pa itak nihče ni gledal :)

To preverjajo samo tisti, ki se na tak način izživljajo, kot tisti varnostnik v kranju, ipd.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.853
10.189
113
Daj nehaj z tem PCT ukrepom.
Samo v bolnici to preverjajo, ostalo je pa itaq brez kontrole v zahvalo našemu ustavnem sodišču.
Baba me že jezno gleda, ker se je šla testirat, pa za pot na Hrvaško nobene kontrole, za pot nazaj bo pa po vsej verjetnosti isto.

Saj ljudje niso glupi, če vidijo da lahko pridejo brez papirja vsepovsod.
V zahvalo vladi, ki v letu in pol ni sposobna ukrepov zakonsko uskladit z ustavo.

• Haha
Reactions: SamSvoj

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.593
7.264
113
Hudič je, da jih ne more, ker nima zadostne večine, saj smo videli kaj je bilo s predlogom za nov ZNB.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.154
4.127
113
Za nazaj je toliko malo prometa, da si policist vzame čas pregledat papirje. Vsaj odkar ni več gužve na meji, mi redno pregledujejo hitri test iz Novalje.