A ni 21 dni za Pfizer? Kje si zasledil da je 14 dni?Na drugi odmerek greš lahko kamorkoli, kjer je brez naročanja. Po Pfizerju čez 14 dni, po Moderni pa 21 dni.
A ni 21 dni za Pfizer? Kje si zasledil da je 14 dni?Na drugi odmerek greš lahko kamorkoli, kjer je brez naročanja. Po Pfizerju čez 14 dni, po Moderni pa 21 dni.
Na mojem cepilnem kartonu in na cepilnih kartonih mojih bližnjih.A ni 21 dni za Pfizer? Kje si zasledil da je 14 dni?
kak bo pubec vesel, če bojo to na vseh pumpah naredili."Točenje goriva bo na vsakem točilnem mestu tehnično onemogočeno pred potrditvijo izpolnjevanja pogoja PCT," so pojasnili v družbi, kjer zaradi ukrepa pričakujejo tudi čakalne vrste.
Bravo![]()
Pfizer je 21 dni drugi šusNa drugi odmerek greš lahko kamorkoli, kjer je brez naročanja. Po Pfizerju čez 14 dni, po Moderni pa 21 dni.
Imam Comirnaty kartonček in gor piše Drugi odmerek je priporočljivo prejeti 3 tedne po prvem odmerku. (vidim, da pri nekaterih piše Pomembno je, da prejmete dva odmerka v razmaku najmanj 21 dni (klik))Na mojem cepilnem kartonu in na cepilnih kartonih mojih bližnjih.![]()
Izgleda da so se priporočila med prvim in drugim odmerkom malo spreminjala. Jaz sem bi s Pfizerjem prvič cepljen 26.3., drugič pa 15.4., kar je 20 dni. Se opravičujem zaradi zavajanja.Imam Comirnaty kartonček in gor piše Drugi odmerek je priporočljivo prejeti 3 tedne po prvem odmerku. (vidim, da pri nekaterih piše Pomembno je, da prejmete dva odmerka v razmaku najmanj 21 dni (klik))
A maš slučajno tak kartonček?
![]()
Precej drago - jaz imam zrihtano en pir na tankanjeNa FB že ponujajo-prodajajo bencin NEcepljencem po 4 €/liter![]()
Mater, mora bit pa fejst boga fukcunca. Da nauš preteral.Na FB že ponujajo-prodajajo bencin NEcepljencem po 4 €/liter![]()
"Točenje goriva bo na vsakem točilnem mestu tehnično onemogočeno pred potrditvijo izpolnjevanja pogoja PCT," so pojasnili v družbi, kjer zaradi ukrepa pričakujejo tudi čakalne vrste.
Bravo![]()