Boli me k. za tvoj denar, analiz T-celic ne delajo za firbce, imeli ti denar ali ne.Zakaj bi tebe moj denar bolel?

Boli me k. za tvoj denar, analiz T-celic ne delajo za firbce, imeli ti denar ali ne.Zakaj bi tebe moj denar bolel?
Če si to uspel razbrati iz napisanega...A ti si tudi terminator kot moj sin, ki se ni okužil v štirih poiskusih?
Kaj spet bluziš?
Eh, malenkost. To samo z roko zamahneš.Nobenega problema, razen med 20 in 100 milijonov mrličev.
Ste že kot Andy.Nobenega problema, razen med 20 in 100 milijonov mrličev.
Ulala, a zdaj smo pa "že" na malo hujši gripi? Grip'ca, prehlad even sta torej "passe", napredekValda, ce bo vojna. To pa je zdaj malo hujsa gripa.
Je upraviceno kaj se dogaja? Pomoje ne.
Si prebral članek? Meni se "68%* were overweight or obese" ne sliši pretirano zdravo in v bistvu tudi v članku ne piše, da gre za zdrave ljudi ampak relativno zdrave. Zame pa biti zdrav =/= biti relativno zdrav. In potem se opis bolnikov od tistega "obese" nadaljuje - "The most common comorbidities among the patients were asthma, mental health disorders, hypertension and diabetes".No, mislil sem da je virus zmutiral in posledicno je zdrav folk cepal, predvsem mladi.
Zato sem vprasal ce sedaj to ponavlja, glede na to kaj si skopiral?