V Izrael.Kakšnimi ukrepi razen pct? Zrihtaj si pct in pojdi, kamor hočeš.
V Izrael.Kakšnimi ukrepi razen pct? Zrihtaj si pct in pojdi, kamor hočeš.
Vsi so Prebold...
Razlika je da Danska in podobno misleče države so sedaj ukinile PCT in vse povezano s tem, mi bi pa ob istem procentu še nadgradili z obveznimi polletnimi požitvitvenimi dozami. Podobno kot Izrael. Na eni strani imaš svobodne državljane, na drugi pa sužnje.Kakšnimi ukrepi razen pct? Zrihtaj si pct in pojdi, kamor hočeš.
bluziš na polno in zavajašRazlika je da Danska in podobno misleče države so sedaj ukinile PCT in vse povezano s tem, mi bi pa ob istem procentu še nadgradili z obveznimi polletnimi požitvitvenimi dozami. Podobno kot Izrael. Na eni strani imaš svobodne državljane, na drugi pa sužnje.
Točno tako.Razlika je da Danska in podobno misleče države so sedaj ukinile PCT in vse povezano s tem, mi bi pa ob istem procentu še nadgradili z obveznimi polletnimi požitvitvenimi dozami. Podobno kot Izrael. Na eni strani imaš svobodne državljane, na drugi pa sužnje.
Katere vladne odloke in priporočila nijz je pa kršila, da je zbolela?
Ti si pa res pacient brez primere.Katere vladne odloke in priporočila nijz je pa kršila, da je zbolela?
A je to tudi kje povedala?
Bi rekel, da je bolj pomembno vedet, katere vladne odloke in priporočila nijz je kršila, kot pa kater noht in las ji je izpadel.Ti si pa res pacient brez primere.
Sicer je mirsi poseben, ampak tokrat ima prav. Namesto, da bi poudarili, kje se je okužila (če ve), da bi mi lahko to vzeli kot koristno informacijo, opisujejo simptome.Neumorno trd kot mirsi.
Ker to, kje se je ona okužila bo pa res pripomoglo, da se bo preprečilo, da se kdo drug okuži. Ker to da ti ne veš, kje se je ona okužila, je ključni moment, ki preprečuje, da bi bil ti na varni strani in da bi se ustavil COVIDSicer je mirsi poseben, ampak tokrat ima prav. Namesto, da bi poudarili, kje se je okužila (če ve), da bi mi lahko to vzeli kot koristno informacijo, opisujejo simptome.
Isti k… kot vaške čveke, čuj a veš, da se je včeraj ta pa ta sosed skantal. Pa kaj mu je, itd. Nobenega pa ne zanima zakaj in kako bi lahko prometno preprečil.
Izpod oddeje sem ravno privekal. Zdej grem pa raje kar spet nazaj.Ker to, kje se je ona okužila bo pa res pripomoglo, da se bo preprečilo, da se kdo drug okuži. Ker to da ti ne veš, kje se je ona okužila, je ključni moment, ki preprečuje, da bi bil ti na varni strani in da bi se ustavil COVID
Upoštevajoč vse darjan-e, ki razlagajo, da bi (so ga že večkrat) preboleli COVID brez najmanjših problmov, je kar smiselno da se ljudi izobrazi, kaj COVID pravzaprav je.
Resno, kje se vi vse najdete.![]()
Sej veste nabijalkoti, da je tole, kar zdaj počnejo s temi odloki sprejetimi v soboto na dopisnih sejah višek neumnosti. Dosegli bodo samo to, da jih bo še manj ljudi upoštevalo.Brez PCTja boste kot klošarji... dokler vam bodo pustili.
![]()