Pa si recimo v dobri fizični kondciji mišljeno se kaj športaš itd ali nič ?
Po 6 mesecih tudi proti hospitalizaciji ne. Ni šel Izrael zastonj v tretjo dozo.Proti okužbi dečko, proti okužbi. Tam kjer je pomembno ima Pfizer čist OK učinkovitost.
Po enih informacijah je dobra fizična kondicija (močan imunski sistem?) za C-19 prej oteževalna, kot olajševalna okoliščina.
Dela na kmetih fizično vsak dan........Tud če bi bežno bral njegove komentarje bi ti bilo jasno.Pa si recimo v dobri fizični kondciji mišljeno se kaj športaš itd ali nič ?
Recimo, da sem nekoliko pretežek, ker pač rad dobro jem, mam enih 100 kil na 184 cm. Nič kritičnega. Telesne aktivnosti pa vključujejo večinoma vile in kramp 2x dnevno.Dela na kmetih fizično vsak dan........Tud če bi bežno bral njegove komentarje bi ti bilo jasno.
Meni je že jasna ekonomija, očitno pa ni jasna tistemu, ki misli, da bi morala naša delavka v Lidlu dosečt produktivnost avstrijske delavke, da bi imela enako plačo.Ojoj, teb pa ekonomija ni cist jasna ane?
Iz istega razloga, kot mora slovenska delavka delat v Lidlu za manjšo plačo kot avstrijska - ob enaki produktivnosti. Le da so cene v Lidlu v Avstriji in Sloveniji primerljive.Zakaj "mora" Kitajski delavec delati za "pest riža," da ti lahko poceni kupuješ njihovo šaro?
Sorry za OFF.
Kaj pa je merilo fizične kondicije? Fitnes napumpane mišice? Vsak fitneser se sesede ob pravem fizičnem delu. Smo že videli to.No ja, sori, ampak...to ni merilo. Potem moj dedek ne bi umrl pri 70 letih zaradi raka.
Kaj pa je merilo fizične kondicije? Fitnes napumpane mišice? Vsak fitneser se sesede ob pravem fizičnem delu. Smo že videli to.