Se vam moram zahvalit za vse YT zadeve, saj sem doktoriral iz zdravljenaja Korone, posebej še Andy1-ju ... Zdej si bom moral plastificirat (poleg ostalih med.info) še sestavo koktejla anti-Kovid, če me zadane slučajno. (sestava za infuzijo : HCQ + ivermectin + D3 + C+vit + salicil,kisl.-proti strdkom, prepoved intubacije, kisik 5L/min na masko etc., Brufen in zamenjat pol solne s CoronaExtra pivičko).Za inhalacijo kisika lahko uporabijo tudi bombo z njim od varjenja z acetilenom, če zmanjka v bolnici. Vodni filter kisika pa iz čaja iz trpotca, saj za izkašljevanje se ne more uporabit Havana cigaro (asfaltiranje pljuč!) ...
Sem tudi mojemu druž.dohtarju poslal YT korona doktorate, ker so bili klasično oprani na med.faksu ... skupaj z med.bratom v ordinaciji ... Nista me vzela resno ... Posledica : Ambulanta z 20.12.2k20 OFF za 1 mesec(karantena tri familije, noben ni vedel kdaj pridejo nazaj v ZD in kao ni bila Korona, japade ...) ah ti dohtarji
...
.. prejšnji teden pa mi je še muca začela kašljat, bruhat in imet vročino ... prokleta mularija, pa sem jim napisal, da jo ne šlatat
... ko pa malo zrasejo, jim pa gredo sam druge muce po glavi ... aja-ja-jaj , kam smo prišli ... še dobro, da sem dobil povišico "penzije" in pred 2-tedna še dodatek
... Hvaljen Jezus Janša ...
...
------------------------------------
"
... I'll Be Back ..."