Ja, zato ker sem bedak in spostujem omejitve. Zato pa sem tudi en redkih, ki hodi naokoli nepostrizen, vsaj glede na to, kar vidim na sprehodih.
Ne dojames bistva. Ogromno folka se strize pri frizerjih na crno. Vem, ker so mi povedali.to pa res moreš bit posebne sorte sonček da ti je trenutno največji problem da nemoreš k frizerju ...![]()
Jest sm postrižen, je pa res, da lohk svojo frizerko grabim za rit brez divjih posledicJa, zato ker sem bedak in spostujem omejitve. Zato pa sem tudi en redkih, ki hodi naokoli nepostrizen, vsaj glede na to, kar vidim na sprehodih.
Mar v Sloveniji res ne premoremo strokovnjaka, ki ni strankarsko pripaden (levi, desni, pisani, nima veze)?
Noben ni reku, da je vse slabo in prepričan sem, da je blag potek epidemije posledica ukrepov. Sam tole omejevanje na občine je bedarija. NA regije bi blo bolj smiselno, ker pri nas so občine zeloooo različno velike.
Niso japonci sele zdaj zaceli uvajati ukrepe?![]()
Wave of coronvirus infections threatens to collapse Japan hospitals
In one recent case, an ambulance carrying a man with a fever and difficulty breathing was rejected by 80 hospitals and forced to search for hours for a hospital in downtown Tokyo that would treat him.www.dailymail.co.uk
Ena od najbolj discipliniranih drzav... damn flu!
Čisto prav je, da se vozijo, in nič nebi bilo narobe, če bi jih bilo 10x več. Gibanje na svežem zraku je zdravo, In v Kranjski gori vsekakor bolj zdravo kot v s smogom nabiti Ljubljani.Bmk za drugje za to kolesarsko proti kr gori pisem da se 5x vec folka vozi po kolesarski kot ponavadi in je prav da jih malo policaji strasijo ker drugace bi jih bilo 10x vec.
Na upravne enote bi bilo še smiselneje.
Sicer bi oboje na mojem koncu pomenilo, da bi kršil, ker je pač “ranč” v drugi regiji - a še vedno “pred vrati” (8 km po cesti).
Bi pa bilo veliko bolj pomembno, da bi ljudje “ostali doma”, ker bi se zavedali zakaj, ne pa zaradi groženj s kaznimi.
+ 1!Jest sm postrižen, je pa res, da lohk svojo frizerko grabim za rit brez divjih posledic![]()