... je popolnoma mozno, da je virus ze naredil en krog cez populacijo in da takrat ni bil zaznan...
Tudi jest mislim enako, saj sem tu v eni temi ali celo tej opisal mojo izkušnjo izpred 4+1/2 meseci (SARS) in po ogledu onega "Coronavirus survivor reveals what it's like to have Covid-19" YT videa, ki ga je nekdo pred mesecem v tej temi prilepil. Imel sem identični potek

bolezni ...
Pa ne samo to, dober teden dni pred bolnico sem "kofetkal" z eno iz Torina (
Lombardija!). Po odpustu iz bolnice sem rabil do Božiča, da sem čisto prišel "k sebi". Na odpustnem papirju pa je pisalo "netipični bronhitis" ... japade ! (
od kar so mi vzeli ven tonsile, sem imel pogoste bronhitise pred desetletji in vem kako to zgleda, zdaj pa je bilo čisto nekaj novega). Pa eno pljučno krilo-rentgen sem imel "rahlo zasenčeno", pa so me vprašali, če sem prebolel kakšno pljučnico ali če kadim ...

Japade ! Sredi februarja sem pa imel čista pljuča, pa pulmologinja je skor na rit padla, ker sem z masko not prišel na kontrolo

... torej nekdo je že nekaj vedel takrat

(...
pa to še ni vse... če pokličete takoj ...)

...
Best frend, ki me je takrat peljal na urgenco v avtu in v njegovi familiji noben ni zbolel, ma so zgleda ulovili "virus" od mene (
ping-pong, domine) in mogoče prenesli dalje na "tastarga" v spodnjem stanovanju hiše, ki ga je nekaj pred Božičem kao začelo srce zezat (
tudi srčni bolnik) in težave z dihanjem. Ga je ta moj mlajši best frend pelal na urgenco IZ. Niso nič ugotovili, pa so ga pol poslali v UKC-LJ, kjer je bil en teden, pa tam niso spet seveda nič odkrili !!! Je prišel za silo k sebi v enem tednu in silil domov seveda pred novim letom.
Neverjetna naključna

... ne vem no ...
Zdej sem spet bil prejšnji teden okoli vikenda nekaj bolan, ma ni bilo hudega. Mogoče sem v trgovini ali drugje spet kaj fasal, saj se ljudje do sedaj niso glih držali navodil ! Še pravi čas prisel "k sebi" spet, da sem popoldne napravil "supply turnejo po trgovinah". Zna bit, da sem spet "srečal prasca" in sem imel imunsko reakcijo oz. pomeni, da bi utegnil imeti že protitelesca od prej! Čim bo na voljo (
magari samoplačniško)
testiranje na ta protitelesca, se grem mogoče testirat jeseni za bit ziher ... Bomo vidli ...
Ravno "predelujem" eno kao frišno analizo ala teorijo zarote oz. bolj fakt "plot" ... bom linkal v novem podforumu o zarotah, en dan ..
... CoronaVirus Patented leta nazaj
... Sveto Sr*nje (Holly Shit)
.... unbeliavable ...
------------------------------------
"
... " I See Dead People..." - The 6th Sense ! ..."