Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
"finta" je da sploh ni problema več, ampak se politika oklepa te "pandemije" v nedogled zaradi interesov.

Cepivo je tu, zdravila so tu, virus je postal prehlad, če se kdo ne cepi, si je sam kriv, če zaradi tega ne bo nekdo prišel na vrsto za operacijo kolena, ker bo necepljen pristal na icu, pa so what, itak so že bolano dolge čakalne dobe brez kovida.

• Všeč mi je
Reactions: tsunami

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
Novinarji pa so carji…

Iz Splita poročajo o 55-odstotnem deležu pozitivnih testov, medtem ko je bil v Zagrebu včeraj na testiranju pozitiven vsak drugi.

Ker vsak drugi je slisat veliko bolj pompozno, kot 50%

• Haha
Reactions: brane_new

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.704
2.674
113
CEPIVO ne DELUJE!!! kaj ti ni jasno?!
Govora je o corona potrdilu.
DA, CEPLJENJE DELUJE!

Bio sam u Beogradu. A ja u Zagerbu. Kak je bilo fajn.

1641289556717.png

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.835
659
113
Cepivo je tu, zdravila so tu, virus je postal prehlad, če se kdo ne cepi, si je sam kriv, če zaradi tega ne bo nekdo prišel na vrsto za operacijo kolena, ker bo necepljen pristal na icu, pa so what, itak so že bolano dolge čakalne dobe brez kovida.

Ko bi le bilo tako enostavno. Ti bi moral s tem bluzenjem v politiko, tam se takšni zbirajo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Denmark health chief says Omicron is bringing about the END of the pandemic and 'we will have our normal lives back in two months'

Po študijah je potreba po hospitalizaciji okuženih z omikronom za dve tretjini manjša kot pri delti

Preden začnejo spet opozarjati na kolaps zdravstvenega sistema, naj rajši povejo, koliko je zasedenih postelj. Koliko bolnikov je v bolnišnicah zaradi omikrona? Koliko se jih v bolnišnicah zdravi zaradi drugih bolezni in ostalih stanj, ne pa zaradi covida? Koliko ne-covidnih bolnikov potrebuje intenzivno nego? Koliko jih je umrlo 'brez covida'?

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Je bela mast in naključja! Sodelavca ni v službo, fasal kovid, pa ravno pred prazniki se je busteriral. Sedaj po dobrem tedenu, še vedno ni prišel povsem k sebi.
Medtem kup znancev enake in mlajše starosti, sami neumni in neodgovorni antivakserji, jim ni bilo nič ali pa z milejšimi simptomi. Sedaj se te iste idiote posiljuje, da se bodo morali špikniti.

• Všeč mi je
Reactions: spenstar

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.441
11.444
113
kod Džej-Zija
Lepo
Je bela mast in naključja! Sodelavca ni v službo, fasal kovid, pa ravno pred prazniki se je busteriral. Sedaj po dobrem tedenu, še vedno ni prišel povsem k sebi.
Medtem kup znancev enake in mlajše starosti, sami neumni in neodgovorni antivakserji, jim ni bilo nič ali pa z milejšimi simptomi. Sedaj se te iste idiote posiljuje, da se bodo morali špikniti.
Lepo, da anticepilcem praviš idioti. Končno si dojel.

B81

22. jul 2007
38.662
11.610
113
Sodelavcu je padel imunski sistem po cepljenju, zato je bolj zbolel...

• Haha
Reactions: spenstar in jonny77

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Lepo

Lepo, da anticepilcem praviš idioti. Končno si dojel.
Ja, ne moreš se iti z njimi. Težki osebki, povečini kar jih poznam, so taki, ki so asimptomatično ali lažje preboleli to kugo, mnogi še pred pojavom nobel eksperimentalnih cepiv, in so slepo zaverovani v svojo naravno imunost. Mnogi so bili v prvi vrsti, ko je šlo za biti ali ne biti, danes so prezirani.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Nemce so za 2020 dobili, da so frizirali podatke, naši to bodisi to počno še dosti bolj ali pa je prebivalstvo v zelo slabem zdravstvenen stanju.

Ker tako veliko hospitaliziranih v primerjavi z drugimi državami je zelo nesorazmerno.

Look at Page 2 of UK Daily Omicron report (to be soon discontinued due to Delta dying out).

Kjer so imeli za sedaj umirajočo delto delež necepljenih hospitaliziranih celih 26%.

B81

22. jul 2007
38.662
11.610
113
Smrtnost kovida je 1.87%. Kaj se je to povisalo ali je vedno bilo tako?
Gledal sem worldometer.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Sodelavcu je padel imunski sistem po cepljenju, zato je bolj zbolel...
Ja, verjetno. Zato se običajno ni cepilo v času viroz. Če se ne motim, sam si eden takih, ki se je okužil tudi takoj po cepljenju. Tudi moj taboljši kolega se je cepil v prvi polovici leta in takoj po 2. dozi fasal kovid. Zopet to je belo naključje. In zanj kovid ni bil mala malca, kot je bil za mnoge iste starosti, pa niso bili cepljeni. Na žalost, tako ti, kot on, sta, da bom malo dramatičen, v statistiki zabeležena kot okužena neodgovorna antivakserja, ker sta se okužila v času, ko cepivo še "ni prijelo" in se nista mogla šteti kot cepljena.

Poznam številne takšne in drugačne zgodbe z virusom in z eksperimentalnimi cepivi, imam tudi lastne izkušnje, zato ne rabim mame države, da me v nekaj sili, a ne ve ničesar o meni in sem ji samo številka. Verjetno sam zase precej bolje vem, kaj bi bilo zame.

B81

22. jul 2007
38.662
11.610
113
Hehe, zamenjal si me :) sem bil en mesec doma zaradi kovida, cepil sem se pa zadnji dan po izteku prebolevnosti. PCT pogoja mi niso priznali (deklinca se je zmotila) in sem zdaj uradno antivaxer, ceprav nisem :D. Testiram dnevno, cepim februarja.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Hehe, zamenjal si me :) sem bil en mesec doma zaradi kovida, cepil sem se pa zadnji dan po izteku prebolevnosti. PCT pogoja mi niso priznali (deklinca se je zmotila) in sem zdaj uradno antivaxer, ceprav nisem :D. Testiram dnevno, cepim februarja.
Se opravičujem za pomoto. Je pa šlo prav tako za Denisa, če se ne motim, verjetno pisan z malo začetnico.

• Všeč mi je
Reactions: B81

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Pred cepljenjem, naj ti ne bo škoda odšteti 20-30 eur za test antiteles, da vidiš kje si, ker poznam posameznike z nenormalno visokimi vrednostmi antiteles, ki so hoteli iti na 3. dozo, pa potem niso šli. Poznam tudi npr. brata in sestro iz tujine, ki sta po 2. cepljenju oba razvila isto autoimuno bolezen. Spet, je belo naključje!

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd