Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Floki

Guru
6. sep 2007
10.255
3.276
113
Zasedajo otroci intenzivno nego, infekcijsko in pediatrijo zaradi marsicesa drugega, pa jih zaradi tega ne izpostavljamo eksperimentalnim cepivom.

Pusti otroke pri miru.
Kaj točno imam jaz z njimi saj citiraj prosim.
Kakšne bi bile številke, če bi cepili otroke?
Ja namesto 53 al koliko je sedaj bi na sledilniku pisalo 75%. Pa v kakšni denarnici bi se poznalo.
Aja, pa pri 70% bi odpravili vse ukrepe pravi Janša.

Število v bolnicah bi bilo pa nespremenjeno.

Pa da ne boste rekli, da sem antivaxer, zagovarjam obvezno cepljenje otrok pod 12 let. Da se ne bo treba starim 80+ Pa da ne bodo tisti necepljeni 80+ polnili bolnišnic. Sier ne vem, kakšna je povezava, ampak za vsak slučaj. :evil: :evil: :evil: Zadovoljni?
Vidim da ti ni potegnilo enako kot ne Andyju.
Seveda število bi bilo nespremenjeno 50 namesto 270 kot sedaj. In za tistih 220 ste odgovorni takšni ki razmišljajo na enak način kot ti. In zaradi takšnih že nekaj časa beremo kapo se morajo zdravniki odločati koga operirati in koga ne.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.879
-4.857
113
Kaj točno imam jaz z njimi saj citiraj prosim.

Vidim da ti ni potegnilo enako kot ne Andyju.
Seveda število bi bilo nespremenjeno 50 namesto 270 kot sedaj. In za tistih 220 ste odgovorni takšni ki razmišljajo na enak način kot ti. In zaradi takšnih že nekaj časa beremo kapo se morajo zdravniki odločati koga operirati in koga ne.
220 je otrok na intenzivni? Ki tam nebi bili, če bi bili cepljeni?

Al če se en otrok cepi, to zaščiti enega 80+ pred boleznijo?

Res mi ne potegne?

A če se lahko otrok cepi namesto 80+, a za klošarja, ki se cepi namesto drugega tudi cepivo drži?

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in LeQuack

Floki

Guru
6. sep 2007
10.255
3.276
113
220 je otrok na intenzivni? Ki tam nebi bili, če bi bili cepljeni?

Al če se en otrok cepi, to zaščiti enega 80+ pred boleznijo?

Res mi ne potegne?

A če se lahko otrok cepi namesto 80+, a za klošarja, ki se cepi namesto drugega tudi cepivo drži?

Če bi bili vsi cepljeni bi še vedno imeli vsaj 50 ljudi na intenzivni, nekaj takih ki jim pač cepivo ne bi delovalo, nekaj takih ki jemljejo imunosupresive pa jim cepivo ne koristi veliko (ampak ti so že sedaj tam). Tistih 220 dodatnih je pa takih kot si ti in ne bi bili tam če bi bili cepljeni. Seveda določen delež bi tam končal ker enako kot pri teh ki smo cepljeni pač cepivo ne deluje. Ampak za tistih 50 se ne bi noben obremenjeval tako kot se niso septembra.
Otrok pa tam ne bo. Kaksno imam jz mišljenje o cepljenju otrok si pa lahko poiščeš sem že napisal in se ne razlikuje kaj veliko od tvojega.

Bo zdaj šlo.

• Všeč mi je
Reactions: sandra

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Kakšno diskriminacijo se gre fašist Janša!!!

Uuupppssssss...

krko

Guru
5. sep 2010
2.858
1.548
113
Screenshot_20211206-172301_Facebook.jpg

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113

To Deny the "Lab Leak" COVID Theory, the NYT and WPost Use Dubious and Conflicted Sources​

A bizarre and abrupt reversal by scientists regarding COVID's origins, along with clear conflicts of interest, create serious doubts about their integrity. Yet major news outlets keep relying on them.​

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.099
4.617
113
Danes prišel na firmo in ugotovil, da Nemcem se je čisto sfuzlalo.
V pisarni lahko delajo pod pogoji 3G ala naši PCT v jedilnico pa je vstop dovoljen samo pod pogojem 2G ali po naše PC.

Halo ustavno sodišče, kaj se tile gredo no.