Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.863
17.265
113
Nič nisem slišal da se ne bi več izplačevali. A kdo pokaže plačilne listke da res vidimo če je tako? Do takrat bom predvideval da se izplačujejo.

"Krizni dodatki v zdravstvu in socialnem varstvu se ne štejejo v davčno osnovo."
Ti predvidevaj kar te je volja, jaz ti samo razlagam, da se motiš in da se dodatki ne izplačujejo več. S tvoje strani linkan članek se pa nanaša na izplačila v preteklosti, kaj ne prebereš kar prilepiš in limaš samo tako nekaj na pamet? Dodatki so se izplačevali v času epidemije, ki se je začela 12.3.2020 in končala 15.6.2021. Izvoli še citat iz tvojega linka, ki potrjuje izplačila v tem času:
Po podatkih ministrstva za javno upravo je bilo med marcem 2020 in julijem 2021 za dodatke, povezane s covidom-19, izplačanih 710 milijonov evrov bruto, poroča Delo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.591
7.264
113
Matey, potem poki laže?

Minister za zdravje Janez Poklukar je v današnjem nagovoru udeležencev na konferenci slovenskih zdravnikov iz sveta in Slovenije ocenil Poklukar, smo v težkih časih. "Epidemija nas sedaj že več kot 18 mesecev tako ali drugače izčrpava in na vseh korakih družbe zmanjkuje rezerv.

Če ni epidemije, kaj jo omenja?

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.019
-5.355
113
Na SLO1 je bilo objavljeno, da je oče Matija Cigler. Da nima kakega strica, ki ima direkten kontakt z direktorico? Kaj tu res ni nobenemu čudno, da je klical direktorico?
Misliš da številke direktorice ne pozna nihče na urgenci?
Da mu ni mogoče kdo rekel, mi imamo taka navodila od direktorice. Pokliči jo sam, in se z njo zmeni, če hočeš kaj drugače.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.251
3.747
113
41
Lj
Jaz še zmer mislim da si izplačujejo, drugače bi že stavkali. To je bilo v javnem sektorju že nevemkokrat, da so si "pozabili" nehati izplačevati razne dodatke.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.863
17.265
113
Matey, potem poki laže?

Minister za zdravje Janez Poklukar je v današnjem nagovoru udeležencev na konferenci slovenskih zdravnikov iz sveta in Slovenije ocenil Poklukar, smo v težkih časih. "Epidemija nas sedaj že več kot 18 mesecev tako ali drugače izčrpava in na vseh korakih družbe zmanjkuje rezerv.

Če ni epidemije, kaj jo omenja?

12.3.2020 - Slovenija razglasila epidemijo novega koronavirusa​

15. 6. 2021 - Z današnjim dnem se epidemija izteka​

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.863
17.265
113
Jaz še zmer mislim da si izplačujejo, drugače bi že stavkali. To je bilo v javnem sektorju že nevemkokrat, da so si "pozabili" nehati izplačevati razne dodatke.
Ja, ja, ti kar misli, da si izplačujejo samo ne drugih zavajat s temi svojimi mislimi in domnevami pa bo vse OK :zmaga:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.863
17.265
113
Pomeni, da poki laže? Citiram sem njegove besede iz začetka oktobra 2021.
Jaz pa sem ti citiral uradne zapise s strani vlade republike Slovenije. Uradno statusa epidemije v Sloveniji torej ni, če se pa potem besede epidemija enostavno ne sme več uporabljati pa lahko vprašaš kar Pokljukarja.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.843
407
83
Vipavska dolina
KSZ

Pogoja PCT ni treba izpolnjevati naslednjim uporabnikom zdravstvenih storitev in njihovim spremljevalcem:

• osebam, ki so mlajše od 15 let, in osebam, ki so vključene v storitev vodenja, varstva in zaposlitev pod posebnimi pogoji

Zakaj so ŠTIRILETNEGA otroka morali najprej testirat?

PS
    K mojemu očetu so danes BP prišli z urgence, pa niso niti vprašali ali izpolnjuje PCT?

• Všeč mi je
Reactions: tsunami in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.591
7.264
113
Jaz pa sem ti citiral uradne zapise s strani vlade republike Slovenije. Uradno statusa epidemije v Sloveniji torej ni, če se pa potem besede epidemija enostavno ne sme več uporabljati pa lahko vprašaš kar Pokljukarja.
Pomeni se laže.
Daj se ponorcuj iz njega, kot ste se iz tiste csd delavke. Nisem se videl da bi stroko in vladnike tako napadli, ceprav trosijo vecje bedarije.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.863
17.265
113
Pomeni se laže.
Daj se ponorcuj iz njega, kot ste se iz tiste csd delavke. Nisem se videl da bi stroko in vladnike tako napadli, ceprav trosijo vecje bedarije.
Ja zakaj pol sprašuješ, če pa veš odgovor?
Kar se pa napada na stroko in vlado zaradi debilizmov tiče ti pa povem, da če ti nečesa ne vidiš to potem še ne pomeni kar avtomatsko da tega ni. Beri bolj natančno ter predvsem z manj čustev pa morda uspeš zaslediti tudi to.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.645
11.750
113
kod Džej-Zija
Pomeni se laže.
Pyzda si ti glup. Ne, pravno gledano pandemije ni več. Zdravstveno gledano je pa nikoli ni bilo konec.

Tako kot ločimo koledarsko zimo in meteorološko zimo. Koledarske zime še ni (pravno korektno razglašena pandemija), na Kredarici imajo pa kar konkretno meteorološko zimo. Boš zdaj ločil ali ti je treba črkovat?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.019
-5.355
113
Khmm, če gostilničar lahko v svojem privatnem lokalu samostojno odloča, koga bo postregel in koga ne bo, (kot večkrat tu berem) pa da v svojem lokalu on postavlja svoja pravila, ali se lahko potem odloči, da bo postregel tudi tiste brez pct???? da/ne ???

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.645
11.750
113
kod Džej-Zija
Nisem vedel, da prenašanje popolnih antivaxxerskih kretenov spada v opis delovnih nalog povprečnega natakarja. Ni dovolj plačan za ubadanje s tem podnom od folka.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Matey

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.645
11.750
113
kod Džej-Zija
Pa še darjan-ov kolega antivaxxer:

• Všeč mi je
Reactions: zino

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.019
-5.355
113
Nisem vedel, da prenašanje popolnih antivaxxerskih kretenov spada v opis delovnih nalog povprečnega natakarja. Ni dovolj plačan za ubadanje s tem podnom od folka.
Sedaj veš. In v te za natakarja potrebne delovne veščine ne spada samo ubadanje s antivaxersimi kreteni ampak imaš v gostilni raznorazne kretene sploh pijane.
Dober natakar jih zna lepo umiriti, da se razidejo kot prijatelji, slabemu pa razbijejo lokal.
Saj isto z varnostniki, policaji. Slabi varnostniki imajo vedno probleme z gosti, največkrat so sami varnostniki največji problem, dobri pa nikoli. Je treba bit tud mal psihologa.

• Všeč mi je
Reactions: tsunami

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Pa še darjan-ov kolega antivaxxer:

Popolnoma neumno ravnanje brata.

Pri vsem tem je nekaj drugega bolj zanimivo. Če nekdo k sebi domov pripelje černobilski reaktor novodobne kuge, bi lahko pričakovali pomor cele soseske, pa niti stanovalcev v bratovi bajti ni okužil, in to virus, ki ne hebe lockdownov, za razliko od gripe, ki je bila pahnjena na rob eksistence.
Zgleda, da virusa ni bilo več v telesu, zgolj močno uničena pljuča od autoimune reakcije.

• Všeč mi je
Reactions: darjan