Saj veš, tisti video...why to the protected force unprotected to get protection that did not protect the protected in the first place 
Ti predvidevaj kar te je volja, jaz ti samo razlagam, da se motiš in da se dodatki ne izplačujejo več. S tvoje strani linkan članek se pa nanaša na izplačila v preteklosti, kaj ne prebereš kar prilepiš in limaš samo tako nekaj na pamet? Dodatki so se izplačevali v času epidemije, ki se je začela 12.3.2020 in končala 15.6.2021. Izvoli še citat iz tvojega linka, ki potrjuje izplačila v tem času:Nič nisem slišal da se ne bi več izplačevali. A kdo pokaže plačilne listke da res vidimo če je tako? Do takrat bom predvideval da se izplačujejo.
![]()
Bajni zneski: Rekorder prejel več kot 81 tisoč evrov kriznega dodatka
Na prvih desetih mestih izplačil kriznih dodatkov so zdravniki.www.zurnal24.si
"Krizni dodatki v zdravstvu in socialnem varstvu se ne štejejo v davčno osnovo."
Po podatkih ministrstva za javno upravo je bilo med marcem 2020 in julijem 2021 za dodatke, povezane s covidom-19, izplačanih 710 milijonov evrov bruto, poroča Delo.
Misliš da številke direktorice ne pozna nihče na urgenci?Na SLO1 je bilo objavljeno, da je oče Matija Cigler. Da nima kakega strica, ki ima direkten kontakt z direktorico? Kaj tu res ni nobenemu čudno, da je klical direktorico?
Matey, potem poki laže?
Minister za zdravje Janez Poklukar je v današnjem nagovoru udeležencev na konferenci slovenskih zdravnikov iz sveta in Slovenije ocenil Poklukar, smo v težkih časih. "Epidemija nas sedaj že več kot 18 mesecev tako ali drugače izčrpava in na vseh korakih družbe zmanjkuje rezerv.
Če ni epidemije, kaj jo omenja?
Ja, ja, ti kar misli, da si izplačujejo samo ne drugih zavajat s temi svojimi mislimi in domnevami pa bo vse OKJaz še zmer mislim da si izplačujejo, drugače bi že stavkali. To je bilo v javnem sektorju že nevemkokrat, da so si "pozabili" nehati izplačevati razne dodatke.
Jaz pa sem ti citiral uradne zapise s strani vlade republike Slovenije. Uradno statusa epidemije v Sloveniji torej ni, če se pa potem besede epidemija enostavno ne sme več uporabljati pa lahko vprašaš kar Pokljukarja.Pomeni, da poki laže? Citiram sem njegove besede iz začetka oktobra 2021.
Pomeni se laže.Jaz pa sem ti citiral uradne zapise s strani vlade republike Slovenije. Uradno statusa epidemije v Sloveniji torej ni, če se pa potem besede epidemija enostavno ne sme več uporabljati pa lahko vprašaš kar Pokljukarja.
Ja zakaj pol sprašuješ, če pa veš odgovor?Pomeni se laže.
Daj se ponorcuj iz njega, kot ste se iz tiste csd delavke. Nisem se videl da bi stroko in vladnike tako napadli, ceprav trosijo vecje bedarije.
Pyzda si ti glup. Ne, pravno gledano pandemije ni več. Zdravstveno gledano je pa nikoli ni bilo konec.Pomeni se laže.
Daj se ponorcuj iz njega, kot ste se iz tiste csd delavke. Nisem se videl da bi stroko in vladnike tako napadli, ceprav trosijo vecje bedarije.
Če tale Jan ne poseduje njegove mirnosti, potem pač ni primeren za delo natakarja, še manj pa bi bil primeren za delo varnostnika, policaja, redarja, pravzaprav ni primeren nikjer za delo s strankami.
Sedaj veš. In v te za natakarja potrebne delovne veščine ne spada samo ubadanje s antivaxersimi kreteni ampak imaš v gostilni raznorazne kretene sploh pijane.Nisem vedel, da prenašanje popolnih antivaxxerskih kretenov spada v opis delovnih nalog povprečnega natakarja. Ni dovolj plačan za ubadanje s tem podnom od folka.
Pa še darjan-ov kolega antivaxxer:
![]()
Družinska tragedija: mislil je, da je pametnejši od zdravnikov
Ameriški politični komentator Patrick D. Hampton ni verjel, da lahko bolnišnica ozdravi njegovega brata, ki ga je prizadel težji potek bolezni covid-19. Ker ga v bolnišnici niso hoteli zdraviti tako, kot je zahteval Hampton, ki je sicer velik nasprotnik večine epidemioloških ukrepov in cepljenja...siol.net