Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.772
17.169
113
Dokaj bolano ja, se strinjam. Nekako tako bolano kot dejanje idiotov, ki so uleteli na hitro cesto, ker jim popolna in dlje trajajoča zapora celovške očitno ni bila dovolj. Kot posledico tega idiotizma s strani ljudi pa imamo sedaj debato o aktivaciji 9.člena. Eni idioti torej pridejo prav drugim idiotom.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.527
7.264
113
Sploh ni to povod, ampak drug protest.
Spet pac hoce hojs z ultimativno represijo. In eni ga podpirate, in to je problem.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.772
17.169
113
:valjamse:

A si ti pravkar meni podtaknil podporo Hojsu? LOL :aplauz:

Kar se pa povoda tiče se pa ne strinjam s tabo in sem res mnenja, da če ne bi bilo uletavanja idiotov na obvoznico, Hojs ne bi imel razloga za tako razmišljanje, saj drugih problemov na tem zadnjem sredinem protestu ni bilo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.527
7.264
113
:valjamse:

A si ti pravkar meni podtaknil podporo Hojsu? LOL :aplauz:

Kar se pa povoda tiče se pa ne strinjam s tabo in sem res mnenja, da če ne bi bilo uletavanja idiotov na obvoznico, Hojs ne bi imel razloga za tako razmišljanje, saj drugih problemov na tem zadnjem sredinem protestu ni bilo.
Pohod za zivljenje je uradno vzrok :)
Neuradno pa se bojijo blamaze jutri, ker ni dovolj vodnih topov.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
FA32pA9WUAArvm1.jpg

javr

Guru
6. dec 2011
2.011
1.187
113
Kaj pa je narobe s tem? Kot ena redkih uradnih oseb v Sloveniji, ki je še ohranil kanček integritete in logično zagovarja tisto v kar verjame in kar zna, mu lahko samo čestitam. Če s svojo pojavo prepriča nekaj ljudi, da se cepijo, je tudi samo plus
zakaj ni nikjer javno objavljenih potrdil o cepljenju vseh v vladi, svetovalnih skupinah in njihovih družinskih članov ?

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.772
17.169
113
Ne vem, pa ti začni in se predstavi, pa ne pozabi širše družine in psa.
A veš tista fora, ko ti antivaxxerji nočejo kazat svojega PCT statusa in to enačijo z razkazovanjem osebnega zdravniškega kartona v katerega ima vpogled samo izbrani osebni zdravnik a po drugi strani pa se sprašujejo zakaj ni javno objavljenih potrdil o cepljenju za javne osebe + njihove družinske člane pa še za par drugih zapovrh. Bi se vprašal, če so pritegnjeni potem pa vidim kdo je avtor, vse jasno.

• Všeč mi je
Reactions: sandra

javr

Guru
6. dec 2011
2.011
1.187
113
Ne vem, pa ti začni in se predstavi, pa ne pozabi širše družine in psa.
če bi se jim šlo za to da dajo vzgled, kot je bil kot razlog naveden uvedba PC v državni upravi, bi ta potrdila brez kakršnihkoli zadržkov objavili. Tako pa delujejo kot preprodajalci mamil ki dijakom, študentom ter vsem ostalim delovnim ljudem in občanom vsiljujejo mamila, sami pa so dovolj pametni da jih niti ne poskusijo ker vedo da to vodi v pogubo

• Haha

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.527
7.264
113
Pač španajo folk, da vidijo do kod lahko grejo. Saj kaj pa se jim lahko zgodi? Tožbe ne bo nobene, kazni ne bo nobene, SDS pa itak ima stalno volilno bazo.

Ko so videli, da je folk lepo sprejel PCT, so pač šli še korak dlje.

Me pa zanima, kako bo zgledal PC za vse, ko se pride do 150 postelj na intenzivnem, to bo veselo.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.722
4.963
113
če bi se jim šlo za to da dajo vzgled, kot je bil kot razlog naveden uvedba PC v državni upravi, bi ta potrdila brez kakršnihkoli zadržkov objavili. Tako pa delujejo kot preprodajalci mamil ki dijakom, študentom ter vsem ostalim delovnim ljudem in občanom vsiljujejo mamila, sami pa so dovolj pametni da jih niti ne poskusijo ker vedo da to vodi v pogubo
Če bi objavili, bi pa vpili, da je vse ponarejeno. Nehaj nabijat.

• Všeč mi je

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.234
3.723
113
41
Lj
Pač španajo folk, da vidijo do kod lahko grejo. Saj kaj pa se jim lahko zgodi? Tožbe ne bo nobene, kazni ne bo nobene, SDS pa itak ima stalno volilno bazo.

Ko so videli, da je folk lepo sprejel PCT, so pač šli še korak dlje.

Me pa zanima, kako bo zgledal PC za vse, ko se pride do 150 postelj na intenzivnem, to bo veselo.
Janša nima več možnost da PC sprejme, zdaj ko ve da javni sindikati ne bodo pustil.

• Všeč mi je
Reactions: javr, D_K in darjan