Če se budale lahko prepriča le na tak način, so be it.Tebi se zdi OK, da se ljudje cepijo zaradi PCT razlogov?
Pametni se bodo cepili brez vzpodbud.
Če se budale lahko prepriča le na tak način, so be it.Tebi se zdi OK, da se ljudje cepijo zaradi PCT razlogov?
Prebolel sem Covid, ravno za novo leto. Se lahko cepim že zdaj?
Če se budale lahko prepriča le na tak način, so be it.
Pametni se bodo cepili brez vzpodbud.
Budale. Ampak zakaj se ene budale vedno sklicujejo na druge budale?Kaksno pa imas mnenje o tistih, rizicnih in starejsih, ki se ne cepijo?
Budale. Ampak zakaj se ene budale vedno sklicujejo na druge budale?
Jaz sem prebolel novembra.Lahko se samo boš dobil samo eno dozo. Moja stara se je včeraj prijavila pa so jo danes že cepili. Pa je prebolela konec novembra. So rekli samo eno dozo.
Sem samo citiral, tako da če bo Alter YT epidemiološki team™ (darjan, ...) večkrat prebral, da se ga bo mogoče prijelo (vem, upanje umre zadnje)Ne, dragi darjanček, efekt cepljenja je pri nalezljivih boleznih odvisen od precepljenosti. To ni klopni meningitis, ki vpliva samo na obolelega in ostane tam. Za zaustavitev epidemije ne gre drugace, kot da smo cepljeni vsi.
Imas kaksen vir, ki dokazije, da cepljenje da boljso in dolgotrajnejso zascito kot prebolevnost covida?Sem samo citiral, tako da če bo Alter YT epidemiološki team™ (darjan, ...) večkrat prebral, da se ga bo mogoče prijelo (vem, upanje umre zadnje)
Stari, dojemi že, da nisi prebolel in da boš šel na pikico. Ali pa boš redno kasiral nosno posilstvo. Vsakemu svoje.Imas kaksen vir, ki dokazije, da cepljenje da boljso in dolgotrajnejso zascito kot prebolevnost covida?
Viri so bili že nalimani na forum. Ti si jih preskočil, ker se ne skladajo s tvojim prepričanjemImas kaksen vir, ki dokazije, da cepljenje da boljso in dolgotrajnejso zascito kot prebolevnost covida?
Mario Fafangel:Imas kaksen vir, ki dokazije, da cepljenje da boljso in dolgotrajnejso zascito kot prebolevnost covida?
Mogoče ga je še s palčko lovil, ko je še not lazu.Se navadišV treh dneh sem imel tri pcr teste, od tega danes v razmaku ure in pol dva. Samo zato, ker smo bili v Indiji štiri ure. Kakšen smisel ima delati test nekaj ur po prihodu z rizičnega območja, vedo samo bistri dubajski čefurji.
Ej, kako kaj tvoja 60% prekuženost decembra. A smo že na 150% in izven vsega ali ne še. Sam vprašam.Imas kaksen vir, ki dokazije, da cepljenje da boljso in dolgotrajnejso zascito kot prebolevnost covida?