PCR, hitri, vedeževalka, hojsove laserske oči,... Kakorkoli uspeš zaznati okuženega in ga izločiš iz družbe, boš s tem zmanjšal nadaljnje okuževanje. Sej ni težko, sam pomisli, ne bo boleloAha, ker PCR testi pa tega niso naredili?
Moj komentar gre na "ugotovitve" stroke (al kwa), da je včerajšnja sreda slabša kot prejšnja.Dajte neumnosti govorit (kaj bolj vljudnega človek ne more reči).
Stvar percepcepcije.Moj komentar gre na "ugotovitve" stroke (al kwa), da je včerajšnja sreda slabša kot prejšnja.
Po rezultatih in tudi tvojih ugotovitvah (da stagniramo) temu ni tako.
Ali pa tudi na račun dvojnega štetja pozitivnih na hitrih in pcr testov.Pomeni ja, za včeraj je več okuženih kot prejšnjo sredo, ampak zgodlj na račun večjega števila testov. ....
Se cakam na angleski val, ki si ga napovedal.PCR, hitri, vedeževalka, hojsove laserske oči,... Kakorkoli uspeš zaznati okuženega in ga izločiš iz družbe, boš s tem zmanjšal nadaljnje okuževanje. Sej ni težko, sam pomisli, ne bo bolelo
Ti kar čakaj, saj itak nisi razumel, kaj sem ti takrat povedalSe cakam na angleski val, ki si ga napovedal.
Lej tole je citat: ""Današnji podatki so manj spodbudni, kot so bili v zadnjih dneh, saj se je danes po dolgem času zgodilo, da smo imeli več okužb kot na enak dan pred enim tednom," je še dejala Bratuša. "Stvar percepcepcije.
Pri državah, kjer so konkretno obrnile okužbe, je konstatno in konkretno padalo. To da ne pade opazno na tedenskem nivoju ni dober znak. Se pa strinjam, je čisto stvar percepcije, včasih si neizmerno zadovoljen, da ne narašča oziroma stagnira, včasih je pa stagnacija zelo slab znak.
To izjavo "včerajšnja sreda slabša kot prejšnja." ne smeš gledat tehnično (ali je več ali manj okužb kot prejšnjo sredo), ampak ali si z napredkom od prešnjega tedna zadovoljen (to sem že napisal, ko imaš vsak teden -10 % si lahko zadovoljen). Ker bo potem padalo ia tedna v teden takole 100%, 90 %, 81 %, 73 %, 65 %, 59 %, 53 %, 48 %, 43 %, 39 %, 35 %, 32 %, 28 %. Če vzameš da smo na 1000, bomo na 500 po 7 tednih in pod 300 po še dodatnih 5 tednih.
Izjava, ne moremo bit zadovoljni s tempom qupadanja epidemije, je povsem korektna.
To je res. Samo da pa pride govorka vlade in reče, da številke niso vzpodbudne, med tem, ko so v torek naštancal 44000 testov in so šokantno našli več okuženih kot prejšnji teden......Jebe lud zbunjenogMa ti si tudi ena goljufija.
Tako daleč ti ne potegne, da bi doumel, da vsak pozitiven hitri test sedaj, pomeni hitrejše padanje okužb v prihodnosti(testiran asimptimatski ne bo raznašal naokoli).
Še enkrat, miliontič. Države, ki so konkretno obrnile navzdol krivuljo so dobile bumerang, ker virus je med nami, obnaša se v smislu nalezljivosti kot prehlad. Zdej pa le pojdi in v tistem grafu, ki primerja našo in Avstrijsko krivuljo in stegni našo krivuljo na višino Avstrijske, pa me zanima do kakšnih ugotovitev boš prišel.Stvar percepcepcije.
Pri državah, kjer so konkretno obrnile okužbe, je konstatno in konkretno padalo. To da ne pade opazno na tedenskem nivoju ni dober znak. Se pa strinjam, je čisto stvar percepcije, včasih si neizmerno zadovoljen, da ne narašča oziroma stagnira, včasih je pa stagnacija zelo slab znak.
To izjavo "včerajšnja sreda slabša kot prejšnja." ne smeš gledat tehnično (ali je več ali manj okužb kot prejšnjo sredo), ampak ali si z napredkom od prešnjega tedna zadovoljen (to sem že napisal, ko imaš vsak teden -10 % si lahko zadovoljen). Ker bo potem padalo ia tedna v teden takole 100%, 90 %, 81 %, 73 %, 65 %, 59 %, 53 %, 48 %, 43 %, 39 %, 35 %, 32 %, 28 %. Če vzameš da smo na 1000, bomo na 500 po 7 tednih in pod 300 po še dodatnih 5 tednih.
Izjava, ne moremo bit zadovoljni s tempom qupadanja epidemije, je povsem korektna.
Kar pa ne spremeni dejstva, da je vseen dobro veliko testirat, pod pogojem, da ni 1200 ljudi na kupu na odvzemni točki. Napaka je zgolj v interpretaciji rezultatov.Zato je edini merodajen podatek, koliko je hospitaliziranih. Verjetno bi vsak raje videl da bi imeli dnevno 20k pozitivnih in le 5 hospitaliziranih, kot pa 5 pozitivnih in od tega bi vsak pristal v bolnišnici?
Očtino sem preveč glup. Daj še miljon in enkrat povej. Jaz nikje ne najdem f*cking bumeranga v teh podatkih. Niti ne vidim, da bo že jutri pri njih armageddon. In njhova smrtnost je pol naše.Še enkrat, miliontič. Države, ki so konkretno obrnile navzdol krivuljo so dobile bumerang, ker virus je med nami, obnaša se v smislu nalezljivosti kot prehlad. Zdej pa le pojdi in v tistem grafu, ki primerja našo in Avstrijsko krivuljo in stegni našo krivuljo na višino Avstrijske, pa me zanima do kakšnih ugotovitev boš prišel.
No, zdaj je celo Hojs potrdil da se omejitev na občine in regije ukinja.
Kako to misliš?In čisto vedno je vlada interpretirala rezultate tako, da lahko naprej seje represijo.
Namesto da bi že skenslali zaprtje med občine, še zdaj "tehtajo" možnosti, ker je pač vmes bil en praznik in je danes kao slabše, kot je bilo pred 1 tednom.
Banda sama, ljudje pa to samo mirno gledamo.
Kdor je eno leto, še pol leta nazaj, trdil, da je imunost na SARS-COV2 dolgotrajna, je bil označen za CovIdiot-a:
![]()
Smučarji na test le še vsakih 7 dni, prebolevnikom in cepljenim ni treba
Od ponedeljka bo na smučiščih za uporabo žičniških naprav veljal negativen izvid testa na novi koronavirus, ki ni starejši od 7 dni. Covidni prebolevniki ga sploh ne potrebujejo, smučalo pa se bo lahko po vsej državi.www.rtvslo.si
Da ne omenjamo tega, da kot relevantno zdravstveno dejstvo, vzmeš administrativni ukrep neke vlade.Morda sem zgrešil ampak... kateri del članka pa opisuje in dokazuje dolgotrajno imunost? Razen, če se šteje obdobje do 6 mesecev za dolgotrajno potem pa nisem zgrešil ampak mislim, da odločitev dopuščanja veljavnosti testa, ki potrjuje okužbo s Covidom do največ 6 mesecev nazaj in ki te razbremeni določenih zadev pač ne dokazuje dolgotrajne imunosti. But that's just me and I'm weird![]()