Mene je vceraj en napadel da zakaj nosim masko, ker to pomeni da janso podpiram.
Tak da ja. Idioti so med nami
Tak da ja. Idioti so med nami
Imam v sorodu takega...tudi kak obisk v sluzbi zacne z: jaz nikogar ne poznam, ki bi imel...to so si izmislili vse skupaj... ljudje umirajo pac...
Daj anketo naredi tu na forumu: covid obstaja ali ne? Bos videl.
Ja, žal je tako.Mene je vceraj en napadel da zakaj nosim masko, ker to pomeni da janso podpiram.
Tak da ja. Idioti so med nami![]()
"Tisti, ki smo levičarji, se lahko zdaj borimo proti Janševi vladi na dva načina: prvi je, da hodimo na proteste, drugi, da se držimo varnostnih ukrepov. Če se jih ne držimo, širimo virus, če širimo virus, širimo število obolelih, če širimo število obolelih, obremenjujemo zdravstveni sistem in obremenili ga bomo do te stopnje, da se bo zrušil. In Janša bo po tridesetih letih dosegel to, kar si prizadeva ves čas - uničenje javnega zdravstva. " Zato - če si levičar- masko na nos."Mene je vceraj en napadel da zakaj nosim masko, ker to pomeni da janso podpiram.
A če jo nočeš nosit, si pa nujno levičar?Mene je vceraj en napadel da zakaj nosim masko, ker to pomeni da janso podpiram.
Tak da ja. Idioti so med nami![]()
Ne, samo debil poljubne smeri.A če jo nočeš nosit, si pa nujno levičar?
Ja, to že dolgo govorim. Sedanja vlada bi rada sprejela take zakone, da bi bilo to čisto legalno.Mislim kake mate... daj malo sinfaj taleve, ko se vlada zamenja, bos videla, kako hitro bodo prisli trije, stirje kriminalpolizei pa ti bodo rac. pobrali, ce bos lapala nazaj, kot ta smrklja, pa se ostalim po hisi...zdaj mas fraj, zapomni si.
Ne, samo debil poljubne smeri.
A če jo nočeš nosit, si pa nujno levičar?
Nekje sem prebral, da je v NY samo 6% ljudi umrlo zaradi covida, drugi pa s covidom. Pri nas so pa menda opravili samo 8 obdukcij in pri tako malem vzorcu rezultati nič ne povedo.Ves kaj je bil najvecji problem pri americanih in zakaj imajo oni toliko mrtvih? Oni so dejansko, menda predvsem v NY pozitivne covid paciente namescali v domove za ostarele:
Ti pa očitno ne razumeš tistega, kar gledaš. Priporočam kmetijo, boš vsaj kaj razumel.poglej še kdaj kaj druga kot kmetijo pa bo.