Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.154
4.126
113
Nekdo je dobil boomerang:

Najprej s 1. julijem ukinejo pogoje za vstop v državo glede na barvo, ob katerih bi se v Hrvaško iz zelene države vstopalo samo s potnim listom in postane PCT obvezen, odprejo Zrče in vse nočne klube, potem se pa njim obarva obala v oranžno.

No, HZJZ svakodnevno prima izvješća drugih zemalja o broju njihovih građana koji su oboljeli od covida nakon boravka u Hrvatskoj. Ta se izvješća ne odnose samo na Zadarsku županiju, već na cijelu obalu – od juga do Istre. Imamo dojave da izvozimo koronu, da se kod nas održavaju silna druženja bez mjera.

Dvojni avtogol.

Priceless.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
govoris kokr da sta zrce in novalja najpomembnejsi del hrvaske obale. V istri se folk kr drzi zadev zadnje dva mesca od kar sm tle.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.238
751
113
vceraj smo imeli eno debato.
po predpisih:

Ali je za vstop v SLO potreben rezultat hitrega testiranja v angleskem jeziku ali je lahko v hrvaskem?

Nikjer nismo nasli v katerem jeziku naj bi bil, samo da je iz EU obmocja.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.264
3.617
113
Marlbor
vceraj smo imeli eno debato.
po predpisih:

Ali je za vstop v SLO potreben rezultat hitrega testiranja v angleskem jeziku ali je lahko v hrvaskem?

Nikjer nismo nasli v katerem jeziku naj bi bil, samo da je iz EU obmocja.
Test narejen v EU je lahko v jeziku katerekoli EU države. Test narejen v tretjih državah mora biti v angleščini.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.154
4.126
113

Strah pred britanskimi turisti​

"Opozarjam, da dobro razmislimo o Angležih in njihovem prihodu na Hrvaško. Nekaj moramo storiti, da bo njihov prihod bolj nadzorovan. Ali so to hitri antigenski testi, ko prispejo, ali kaj drugega.

Oooooo, jim je le kapnilo, da je cepljene tudi potrebno testirati. Dolgo so potrebovali. Bo tudi našim - prej kot slej. Mogoče celo tako, da bodo cepljeni imeli zastonj hitri test, ostali pa plačljivega :valjamse:

19. jul 2007
2.956
1.671
113
Oooooo, jim je le kapnilo, da je cepljene tudi potrebno testirati. Dolgo so potrebovali. Bo tudi našim - prej kot slej. Mogoče celo tako, da bodo cepljeni imeli zastonj hitri test, ostali pa plačljivega :valjamse:

A to imaš v mislih lažnjive hitre teste™ by AndY1, še nekaj časa nazaj je bilo to popolnoma nesmiselno uporabljat. A so se v tem času tako izboljšali?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Jaz tudi. Nazadnje sem se vrnil to nedeljo. Si šel kaj mimo Zrč in Novalje?

Zrče padejo pod Zadarsko županijo (Kolan), ki je v tem trenutku edina županija, ki je rdeča.

ma dejte ze mir s temi zrcami, sej jih bojo se podrli.

pac, sej vemo, da PCT ni garancija, da ne bo vnosa. in pri vseh turistih, ki zdele krozijo ob obali, je cist logicno povecanje okuzenih.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.015
-5.327
113
Nekdo je dobil boomerang:

Najprej s 1. julijem ukinejo pogoje za vstop v državo glede na barvo, ob katerih bi se v Hrvaško iz zelene države vstopalo samo s potnim listom in postane PCT obvezen, odprejo Zrče in vse nočne klube, potem se pa njim obarva obala v oranžno.

Dvojni avtogol.

Priceless.
Pa to so jim naši poslali tiste maturante, ki so se ravno vrnili iz Španije.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: nacek in Car

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.351
4.781
113
krucefiks sem žnodraf pa lažnivi hitri test ne kaže ukuzbe.
Pa itaq sem cepljen.
Kaj imam sedaj navadni prehlad ali so testi zanič.