Saj veš, elitni turizem pa take fore.hr testi itak lažejo
kako je na Lošinju, boš povedal kaj s 1. roke?
Saj veš, elitni turizem pa take fore.hr testi itak lažejo
hr testi itak lažejo
Elitni turizem na tvojo veliko žalost (zavist.press) laufa. In to ZELO DOBRO!Saj veš, elitni turizem pa take fore.
Počas bo spet treba na prevozih poiskat furo proti lj in v lj obiskati zdravnika saj je zgleda spet zmanjkalo tablet in je psiha že močno načeta. Do takrat se pa raje drži hrvaškega reka. Pomalo.Elitni turizem na tvojo veliko žalost (zavist.press) laufa. In to ZELO DOBRO!
Teta, ki ima teden dni najema apartmaja po 1500 evrov in več, ima že praktično poln september... Pa še na potrjeno dobrem zraku je.
Vsekakor na dosti dosti bojšem zraku, kot je recimo zrak v ljubljanski kotlini.
Požri se v svoji revščini.
Prejsnji teden jih je bilo kr dosti, vec kot lani konec julija, tudi plaze bolj polne (lani sem bil sicer v baški vodi ampak sem sel pogledat tudi v makarsko).Na makarski rivieri je maj turistov kot lani.
Da se ti da bost z enim starčkom... Neverjetno.Počas bo spet treba na prevozih poiskat furo proti lj in v lj obiskati zdravnika saj je zgleda spet zmanjkalo tablet in je psiha že močno načeta. Do takrat se pa raje drži hrvaškega reka. Pomalo.
Me veseli, da si bil na Lošinju zadovoljen. Nas je kar veliko zadovoljnih, od lastnikov hiš, do tistih, ki gredo tja vsako leto, ker se jim nekako ne da "raziskovat",V soboto sem prišel z Lošinja in je blo super. Meni odgovarja, da ni totalne gužve, kot je bilo to včasih na teh promenadah skozi mesto Mali Lošinj. Veli Lošinj se mi je pa sploh zdel prazen. Ni problema najti kafič za pir spit. Apartmajev pa baje ni za dobit.
Ok, je debata o Covid19 dopustu, ampak fak, kolko tega Cresa tukaj, da ti kontra pride. Središče sveta, nikoli videno, kaj bi šele bilo če bi Johan imel hišo v Firenzah, Rimu, Atenah...
Je, je...Na Losinju so trenutno Federer, Henry in Ljubicic. Tako da nekaj je na tem otoku.