Birmanski boter? Super, pol pa ni panike, za v cerkev ne rabiš nič.Razumem. Pri meni tole ne bi šlo skozi, ker sem dan po vrnitvi birmanski boter, tako, da moram obvezno spodaj na test in seveda ostati zdrav.
Birmanski boter? Super, pol pa ni panike, za v cerkev ne rabiš nič.Razumem. Pri meni tole ne bi šlo skozi, ker sem dan po vrnitvi birmanski boter, tako, da moram obvezno spodaj na test in seveda ostati zdrav.
Aprila, takrat ko so šolnike cepili.Kdaj oz. pred koliko časa pa je žena dobila prvo dozo AZ?
Zanimivo. Jaz sem bil cepljen 6.3., pa me se niso obvestili glede druge doza, so me pa 2x klicali, da se pridem cepit s prvo dozo... A me sploh imajo v evidenci, v eZvem nič ne piše, da sem že bil cepljen.Aprila, takrat ko so šolnike cepili.
Škoda ker nisi izkoristil še ene prve doze, saj je enako.Zanimivo. Jaz sem bil cepljen 6.3., pa me se niso obvestili glede druge doza, so me pa 2x klicali, da se pridem cepit s prvo dozo... A me sploh imajo v evidenci, v eZvem nič ne piše, da sem že bil cepljen.
Zanimivo. Jaz sem bil cepljen 6.3., pa me se niso obvestili glede druge doza, so me pa 2x klicali, da se pridem cepit s prvo dozo... A me sploh imajo v evidenci, v eZvem nič ne piše, da sem že bil cepljen.
Tak piše....Dvomim, da ti plačajo prisilno bivanje v covid hotelu.
Andy
Kaj ti prenesem hitre teste iz Nemčije???
Boš lahko sam testiral.
Če bom spodaj zahaklal pozitiven PCR bo zanimiva, za v cerkev pa najbrž res nič ne rabim.Birmanski boter? Super, pol pa ni panike, za v cerkev ne rabiš nič.![]()
Tole me res zanima, ker načelno letalska družba nima pravice zahtevat PCR, če le ta ni potreben za tvojo končno destinacijo - in kakorkoli se sliši čudno, PCR NI POTREBEN za Slovenijo, oz. bolje rečeno ne velja drug PCR kot tisti iz EU + Turčije (mogoče še kakšna dodana).Zdele poznam enega ki je v aziji ostal in to pozitiven, ni dobil letala za domov, že dobra dva tedna je dol v hotelski sobi. Pa po 10 dneh je bil še enkat testiran pozitiven tako da ni mogel nazaj. Zajebano sploh ker vse stroške krije sam trenutno.
Potem pa takele idiotizme folk bere in verjame.
If a person has recovered COVID-19 and has a medical certificate or a positive PCR or rapid antigen test (RAT) and has been vaccinated with at least one dose of vaccine after recovery, the exemption from presenting a negative PCR or rapid antigen test - RAT or self-isolation is extended until six (6) months after vaccination;
> NOVO - oseba, ki je znotraj 180 dni prebolela covid-19 in ima potrdilo o prebolelosti ter je znotraj tega roka bila cepljena z enim odmerkom kateregakoli cepiva, se ji izjema vstopa brez negativnega testa ali karantene podaljša za 6 mesecev od datuma cepljenja.
- ako je osoba preboljela COVID-19 i ima liječničku potvrdu o preboljenju ili pozitivan nalaz PCR ili brzog antigenskog testa - BAT te je nakon preboljenja cijepljena najmanje jednom dozom cjepiva, izuzeće od obveze predočenja negativnog PCR ili brzog antigenskog testa - BAT ili samoizolacije produljuje se do šest (6) mjeseci od primjene cjepiva;
- ako je osoba preboljela COVID-19 i ima liječničku potvrdu o preboljenju ili pozitivan nalaz PCR ili brzog antigenskog testa - BAT te je nakon preboljenja cijepljena najmanje jednom dozom cjepiva, izuzeće od obveze predočenja negativnog PCR ili brzog antigenskog testa - BAT ili samoizolacije produljuje se do šest (6) mjeseci od primjene cjepiva;