Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.734
5.007
113
Priča smo tako škandalozno slabi komunikaciji predstojnih, da bi že zaradi tega morali vse odstaviti.

Nijz pravi, da jih ne skrbi, da je število okuženih pričakovano in lahko narašča, dokler bodo zdravstvene kapacitete držale. Nastopi Kacin in okrca državljane, ki jim okužbe nosijo Bosanci preko odprtih meja. Zopet pametuje o maskah in napoveduje črne scenarije ter javno oblati zdr. ministra. Nato se oglasi zdr. minister in javno osmeši Kacina. Mimogrede naj bi bili na isti strani in držali skupaj, da ljudje dobijo točne in verodostojne informacije.

Nato pride še Hojs z direktno grožnjo nad hujšimi ukrepi nad neposlušnimi prebivalci, ki jim okužbe nosijo južni, ki se požvižgajo na priporočila, Hojsa in državo.

A se res nikoli ne pogledajo v ogledalo? Res ni enega normalnega v vladi, ki bi tem idiotom razložil osnove komuniciranja in razumevanja situacije? Ne podpiram protestov v petkih, ampak po takih nastopih me ima, da bi namesto ljubljanskih srajc na biciklih tja prišlo par tisoč hribov cev in odnesli vlado na smetišče zgodovine. To je sramota.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.270
3.622
113
Marlbor
Manipulirajo v smeri zastraševanja. Sam poglej, dons cel dan lapanje, kar 13 primerov, pa je blo lepo rečen, da je od dveh dni. Ko je bil en sam primer je bla tišina.
Dokler ne izbruhne v kakšnem domu upokojencev, ni neke panike, ker noben ne rabi neke intenzivne nege.

Pbutec

20. jul 2007
15.270
3.622
113
Marlbor
Se da trenutno iti na Hrvaško v trgovino, ali je treba na meji imeti kak papir z navedenim razlogom, kam in zakaj greš?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.091
7.182
113
Izpolni obrazec na entercroatia (google) vpiši kam, kako dolgo greš in kdo potuje s tabo. Sprintaj tisti listek, ki ni druga kot ena številka pod katero te vodijo. Pokažeš listek in pičiš dalje.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
mah baje ni treba... pravi kolega ki je sel predvcerajsnjim dol na secovlje.. pa se eni so za njem prisli pa tud pravijo da niso mel tega in ni nihce kompliciral na meji...

odvisne od policaja in mejnega prehoda mogoce

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.640
5.200
113
Odvisno od policaja in mejnega prehoda!

Nas je zezal v soboto ker nismo imeli prijave....maloobmejni....lahko bi nas obrnil in dal na glavnega kjer to lahko vkucajo....

Je dal pa vedit da potem taki kot smo bili mi delamo guzvo na prehodih...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
Včeraj sem prišel iz Istre in vsaj v restavracijah jih boli džoka za kake ukrepe. Nobenega razkuževanja, mize na enakih razdaljah kot lani, to se pravi tesno skupaj, jedilne liste mirno talajo in jih potem vržejo na kup, da o kakih maskah pri kelnarjih sploh ne govorim. Zanimivo bo gledati, kako bo pri nas raslo število okužb pri povratnikih. Hrvati bodo tako lagali, dokler bo trajala sezona.

• Všeč mi je
Reactions: Cash, sad in Hanzi

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.734
5.007
113
Včeraj sem prišel iz Istre in vsaj v restavracijah jih boli džoka za kake ukrepe. Nobenega razkuževanja, mize na enakih razdaljah kot lani, to se pravi tesno skupaj, jedilne liste mirno talajo in jih potem vržejo na kup, da o kakih maskah pri kelnarjih sploh ne govorim. Zanimivo bo gledati, kako bo pri nas raslo število okužb pri povratnikih. Hrvati bodo tako lagali, dokler bo trajala sezona.

Dokler bo raslo število okužb brez prevelikega polnjena bolnic in mrliških vreč, je to točno po načrtu. Saj ni nihče mislil, da bo virus izginil?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.989
10.287
113
Je pri nas kaj drugače?

Pbutec

20. jul 2007
15.270
3.622
113
Marlbor
Dokler bo raslo število okužb brez prevelikega polnjena bolnic in mrliških vreč, je to točno po načrtu. Saj ni nihče mislil, da bo virus izginil?
Glede na tabelo po starosti, se v Sloveniji v zadnjih 14 dneh ni okužil noben starejši od 65 let, in le 1 v skupini 55-64 let. To je dober znak glede hospitalizacij in smrtnosti.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.825
2.427
113
Ne odgovarjaj. Si šel v Kristiansand (noveška).
Zaslišanje se nadaljuje, ko se vrneš!