Oktobra letos bo SEVEDA slovenski fašizem SPET zasijal v POLNEM sijaju...Koga brigajo volitve . Sedaj sam šteje da je jutri konc šole in hitr na morje. Septembra se bodo pa na trepalnce metali, spet.
Johannes
Uživaj rajši pod lavorji na morju.
Jaz pod lovorji, mnogi (presrani zaradi gripce, ali brez denarja za dopust) pa v - lavorjih.Johannes
Uživaj rajši pod lovorji na morju.
Malo sem jo zamudil. Okupacijo namreč. Za nekaj let. Zadovoljen? Slab vibe?A ti si jo doživel? Al se je bl ata kačio na ograjo?
Sem bil, ne skrbi. Kar vprašaj vse ženske v tvoji žlahti.In zdej v jok in na drevo, ker te ni bilo zraven.![]()
Zadovoljen! Slab vibe pa pač serijsko (pri tebi)...Malo sem jo zamudil. Okupacijo namreč. Za nekaj let. Zadovoljen? Slab vibe?
A misliš, da si Šter že išče novo službo? Včeraj je rekel, da spreminjanje ob 22h z veljavnostjo 00:01 ni pravilno!Smo bolj papeški od papeža.
![]()
Slovenski turisti v primežu vladnih odlokov, ki se spreminjajo 'čez noč' | 24ur.com
Kljub ugodni epidemiološki sliki v državi in dejstvu, da se bomo kmalu znašli na evropskem seznamu 'varnih' držav, je Slovenija dodatno zaostrila pogoje vstopa v državo za osebe, ki niso cepljene in covida-19 niso prebolele. Ob vrnitvi iz t. i. rdečih ali temnordečih držav jih tako kljub...www.24ur.com
Pa Ihana tudi v Ihan. Na farmo. Prašičev. Ker edino tja - spada. Takih podkupljenih epidemiologov namreč ne potrebujemo!Tebe sam v Ihan. Dejstvo
Še ena tvoja domislica. A to si bral na INTERNENTU? Ali si dejansko doživel to?Italijanska okupacija Slovenije je bila napram temu, kar je bilo to zimo, naravnost "počitnice"... Žica pa tako visoka, da jo je lahko za šalo preskočil 10-letnik...
Poglej priponko 46445
Mislim, da lahko začnemo countdown...A misliš, da si Šter že išče novo službo? Včeraj je rekel, da spreminjanje ob 22h z veljavnostjo 00:01 ni pravilno!
Ti ne veš kaj je F od fašizma. Malo si poglej kaj je fašizem za jokice. Si tak kot snowflake-i.Pomiri se in pojdi na pivo. Fašizem je fašizem. Tako kot je bil 1942, in tako, kot je bil pozimi 2021...
So rekle: Uboga tista, ki te bo dobila.Sem bil, ne skrbi. Kar vprašaj vse ženske v tvoji žlahti.![]()
A ce je otrok starejsi od 15 mora pa nujno imeti certifikat?Pri meni je tako. Sta pa mlajša od 15 let. Levo zgoraj izbereš osebo
Nimam pojma, nekdo pred mano je omenil mejo 15 letA ce je otrok starejsi od 15 mora pa nujno imeti certifikat?
Ne mores kot stars imeti dostop do njegovih podatkov?